Her er vinderne af E-handelsprisen 2015

11 danske virksomheder kan nu bryste sig af at være vinder af E-handelsprisen 2015. Konkurrencen om de 12 prestigefyldte statuetter var benhård, og den helt store pris - E-handelsprisen Guld – gik til den hastigt voksende jyske virksomhed SkatePro, som tillige vandt i kategorien Cross-Border.

Knap 700 gæster fra den danske e-handelsverden var her til aften samlet på Tivoli Hotel for at hylde vinderne af E-handelsprisen 2015. Antallet af tilmeldinger til årets konkurrence var rekordhøj, og ligeså var antallet af gæster på selve aftenen. Alle finalister havde markeret sig stærkt på nettet det seneste år, og der var både velkendte og helt nye virksomheder fra mange forskellige brancher i feltet.

 

Se billeder fra aftenen her

 

SkatePro vinder E-handelsprisen Guld

 

E-handelsprisen kårer de bedste e-handelsvirksomheder i 12 forskellige kategorier. SkatePro løb med sejren for Bedste cross border-virksomhed og den ultimative pris E-handelsprisen Guld, som tildeles den bedste blandt vinderne i alle kategorierne. SkatePro er altså den bedste af de bedste med følgende ord fra juryen:

 

”Årets guldvinder er en virksomhed, som repræsenterer alt det bedste i e-handel – passion for produkterne, fokus på kunderne og et mindset om grænseløs vækst. Virksomheden fejrer store sejre, ikke mindst i udlandet, og de vækster i vid udstrækning organisk med en sund økonomi. Deres kunder i mange lande står for en stadig større andel af omsætningen, baseret på deres egen fornuftige og rentable model til at gå ind i et nyt land.

 

Som aftenens guldvinder selv siger: ”Vores kunder er grænseløse, så det skal vi også være”, og det motto lever de op til med stor eksport, ansatte fra 12 forskellige nationer, og store planer for fremtiden.

 

Sidst vi så virksomheden her på scenen var i 2013, da de vandt E-handelsprisens vækstpris, og væksten har nu ført til, at de i aften kåres som årets Guldvinder for deres kærlighed til kunderne, deres imponerende vækst i udlandet og deres gåpåmod til at vinde nye lande i et konkurrencepræget marked.”

 

Til prisuddelingen blev Brugernes Favorit også kåret. Det er den eneste pris, hvor forbrugerne udpeger vinderfeltet ved at stemme på deres yndlingsnetbutik. Over 35.000 danskere har stemt på knap 300 forskellige netbutikker, og vinderen blev Cykelpartner.

Se alle vinderne her 

Se alle billederne her 

 

Kommentarer

22. maj 2015 inkasso

Kæmpe tillykke! Så velfortjent! Skønt at se brancher rykke så meget online som de gør!

23. maj 2015 Anders - Rabatkode UnoEuro

Har fuldt spændt med i hvem vinderne ville bliver, og er bestemt enig i udfaldet. Hade dog ikke regnet med SkatePro, som den store vinder, og kendte faktisk ikke siden før jeg hørte om dem her. Besøger man deres side er der i første omgang ikke noget specielt ved den, men kigger man den i sømmene og læser lidt om deres concept og internationale tilstedeværelse, så kan man godt forstå at det løb af med sejeren! Ærgrer mig dig lidt over at min personlige favorit Washa ikke fik en pris - men sådan er det jo - måske til næste år! :-)

25. maj 2015 Trendhim - Tilbehør til manden

Super god inspiration at hente hos mange af deltagerne! :-) Godt gået!

25. maj 2015 Hans - Hurtig Mums

Stor tillykke med priserne - Det er godt gået, og nogle rigtige spændende vindere, og jeg er særligt vild med I har givet Team Auction en pris. Det er rigt god stil!

26. maj 2015 Billig Bredbånd

Super godt gået! Stort tilykke herfra. Det er vigtigt med prisuddelinger som disse, som hylder innovation inden for e-commerce. Hvis vi ikke følger med og er på forkant med tingene, så kommer de store udenlandske e-virksomheder og overtager det danske marked!

27. maj 2015 Emil

Super inspirerende at følge med i. Et kæmpe stort tillykke skal det lyder til vinderne.

4. jun 2015 Terrassevarmer

Håber at min terrassevarmer hjemmeside vinder næste år. Men stor tilykke til dem der vandt iår !!

19. jun 2015 Klaus

Stort tillykke til vinderne. Det er bestemt sider der kan inspirerer andre til at gøre det bedre :-)

20. jun 2015 Ole - UnoEuro Rabatkode

Tillykke til dem alle. Super flot og velfortjent af LaserTryk - de er også super skarpe i deres produkt, service osv. Også flot at se, at SkatePro her i juni fik sølv ved den europæiske e-handelspris. Det er rigtig godt klaret. :-)

Skriv kommentar
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik