FDIHs guide til nye forbrugerregler

FDIHs medlemmer har nu en enkel guide til implementering af den nye Forbrugeraftalelov samt udkast til standard handelsvilkår.

Sproglig opdatering 3. juni 2014 og 6. august 2014

Opdatering med link til Forbrugerombudsmandens nye udgave af Net-tjek

Sproglig opdatering til ver. 2 -  d. 3.juni 2014)

Opdatering med link til Forbrugerombudsmandens nye udgave af Net-tjek  d. 24. juli 2014

Sproglig opdatering og præcisering i forhold til Net-tjek 6. august 2014

FDIH leverede i juni en letforståelig guide om ændringerne i forbrugerreglerne samt en skabelon til handelsvilkår, som medlemmerne kan bruge som hjælpeværktøj i arbejdet med at tilpasse sig de nye regler.

"Vi leverer nu et hjælpeværktøj til FDIHs medlemmer, så de har en tjekliste til de nye regler, der træder i kraft 13. juni 2014. De får en guide med tjekpunkter til selve netbutikken, og vi leverer også et sæt standard handelsvilkår, der kan bruges af de fleste butikker," forklarer administrerende direktør Annette Falberg fra FDIH.

"Trods et intensivt samarbejde og drøftelser med Forbrugerombudsmanden er der fortsat gråzoner og uklare punkter i forståelsen af loven. Vi får derfor mange henvendelser fra medlemmer, og derfor giver vi dem nu en guide, som ikke er en endegyldig juridisk tolkning af loven, men en hjælp i det praktiske arbejde med tilpasningen." 

FDIH anbefaler, at man altid indhenter professionel juridisk hjælp til at tjekke ens forretningsbetingelser og tekster på hjemmesiden.

Enkle spørgsmål om jura kan afklares for medlemmerne via FDIHs gratis Juridisk HelpDesk  

Henvendelser om guiden og handelsvilkår kan ske til Henrik Theil hos FDIH, tlf. 7225 5667

6. august 2014

FDIH har opdateret guiden med primært sproglige ændringer den 6. august 2014 i forhold til "Net-tjek". Version 3 af guiden kan hentes af FDIHs medlemmer på ovenstående link

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik