Nyheder

2. apr 2020 Jura Politik
FDIH’s chefjurist har fået plads i vigtigt udvalg

FDIH deltager i udvalg, der skal foreslå, hvordan tre nye direktiver med stor betydning for virksomheder, der sælger varer og digitale tjenester til forbrugere, bør gennemføres i dansk ret.

2. apr 2020 Branchenyt
Coronaen rammer også pakkeleveringer

Voldsom nedgang i flytrafik, udgangsforbud og afstand mellem personer kan for alvor mærkes i pakke distributionen. Pakker er længere tid undervejs, afhentning i pakkeshops og betaling ved levering kan ikke gennemføres i flere lande.

1. apr 2020 Analyse
Nyeste coronatal: Solid fremgang på nettet, men de fysiske butikker lider stadig

Selvom mange netbutikker stadig er ramt af coronavirussen, så melder halvdelen om fremgang i salget. Fremgangen i onlineforbruget får flere fysiske butikker og byer til at se nettet som en mulig redningskrans.

1. apr 2020 FDIH event
Fire danske netbutikker: Det gør stadig ondt, men der er fremgang at spore i dansk e-handel

Onsdag forklarede fire FDIH-medlemmer, hvordan de hver især håndterer coronakrisen. Her får du de vigtigste erfaringer fra webinaret.

31. mar 2020 Branchenyt Politik
E-handlen kan blive de fysiske butikkers redningskrans i coronakrisen

Mange mindre, lokale butikker i Danmark har travlt med at komme på nettet for at holde liv i salget, mens coronastormen raser over Danmark. FDIH roser initiativerne og hjælper gerne flere i gang.

27. mar 2020 FDIH event Politik
Hjælpepakkerne rejser mange spørgsmål 

Folketinget har på rekordtid vedtaget en stribe hjælpepakker, som der er stort behov for. Men der er fortsat mange uklare forhold, så der var masser af deltagere og spørgsmål på FDIHs webinar fredag.

26. mar 2020 FDIH event
Første partner-webinar: Læs af de bedste og kom igennem corona-krisen

FDIH og Hesehus er klar med nyt webinar, hvor der er fokus på nye tendenser og gode råd til at komme igennem corona-krisen. Hør blandt andet, hvordan Matas styrker brugeroplevelsen.

26. mar 2020 Politik
FDIH: Hjælpepakkerne kræver hurtig sagsbehandling

Erhvervsstyrelsen åbner nu for de første hjælpepakker, og der forventes massivt pres på styrelsen med op mod 50.000 ansøgninger om lønkompensation. Hertil kommer pakkerne med kompensation for faste udgifter, hjælp til selvstændige og meget mere. FDIH anbefaler hurtighed fremfor detailstyring i sagsbehandlingen.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik