Aktuelle nyheder og temaer for e-handelere
Temaer

Video: Hør B2B e-handlere fortælle under corona

Den 24. april 2020 afholdte FDIH webinaret: Hør 3 B2B e-handlere under corona, som 5. episode i rækken af webinarer Coronakrisen kradser. Webinaret er blevet til en video, du kan se eller gense her på siden som FDIH-medlem. Atea, Lomax og Carlsberg fortæller om corona-konsekvenserne for hver deres forretning.

Hør B2B E-handlere fortælle under corona

B2B e-handlerne får også kærligheden at føle af coronakrisens utaknemmelige væsen. FDIH har inviteret Atea, Lomax og Carlsberg til at fortælle om konsekvenserne for hver deres forretning under corona. B2B e-handlerne bliver også udfordret, og derfor vil vi nu i FDIH's webinarrække invitere jer alle til at blive klogere på, hvad Atea, Lomax og Carlsberg har gjort for at afbøde de voldsomme konsekvenser som følge af corona. 

I B2B videoen om corona møder du: 

  • Allan Bo Christiansen, eCommerce Manager, Atea
  • Kenneth Borup, CEO, Lomax
  • Mie Bilberg, Head of Online Sales, Carlsberg Danmark

De vil alle tre komme ind på:

  • De markante ændringer, de oplever i deres omsætning og forretning
  • De konkrete initiativer, de har taget, for at afbøde de forandringer, de oplever i disse uger
  • Deres forventer af den kommende tid

Om Atea, Allan Bo Christiansen, eCommerce Manager

”Vi har et stort samfundsansvar” lyder det fra Ateas administrerende direktør Kathrine Forsberg. Som Danmarks største leverandør af it-infrastruktur har der været usædvanligt travlt med at skabe rammerne for hjemmearbejdspladser til i tusindvis af medarbejdere i danske virksomheder. Du kan læse mere om Atea her. Atea er som så mange andre virksomheder vendt fuldstændig på hovedet med store forandringer i efterspørgslen, og eCommerce Manager Allan Bo Christiansen vil gå i dybden med de konsekvenser, som coronakrisen har for Ateas e-handel. Og konsekvenserne stopper ikke her med den langsomme genåbning. Atea forbereder sig også på tiden ”efter corona” og er klar på at imødekomme en forandret situation hos kunderne.

Om Lomax, Kenneth Borup, CEO

Lomax lever af, at mennesker arbejder på kontor, så tæppet blev i den grad hevet væk under den primære forretning tilbage i marts måned. Når det er sagt, så tog Lomax den offensive tilgang og omstillede sig lynhurtigt til at afsætte nye produkter til hjemmearbejdspladsen samt værnemidler til de kunder, der fortsat er på arbejde udenfor hjemmet. Marts og april har derfor indtil nu vist sig at være ret fornuftige, og der er ikke en følelse af krise hos Lomax. Du kan læse mere om Lomax her. Nye muligheder vil også opstå i takt med at regeringen langsomt og sikkert genåbner landet, så der har indtil nu ikke været brug for hjælpepakker til Lomax.

Om Carlsberg Danmark, Mie Bilberg, Head of Online Sales

Restauranter, caféer, biografer, barer og natklubber holder lukket og en stor bid af Carlsbergs salg til disse brancher gik over natten fuldstændig i stå. Hvad gør man så? Man lægger naturligvis noget af produktionen om til håndsprit, skaber rammerne omkring, at åbne fysiske butikker kan hjælpe restauranter. På rekordtid etablerer man et hjælpe-univers til de restauranter, som er gået digitalt med lynets hast osv. osv. Læs mere om Carlsberg her. Hør Mie Bilberg fortælle om, hvordan de i Carlsberg i forlængelse af stort set hvert pressemøde i statsministeriet skabte nye kanaler, så øllet kunne flyde i en nedlukket tid. Hun vil også fortælle om, hvad de har i pipeline til de kommende måneders meget store usikkerheder i den store del af verden, der drikker øl og andre læskende drikke. Mie er Head of Online Sales i Carlsberg Danmark.

God fornøjelse!

Ikke FDIH-medlem?

Blive medlem hos FDIH allerede i dag og får adgang til videoen: Hør B2B e-handlere fortælle under corona

FDIH-medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Hør B2B e-handlere fortælle under corona

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik