Aktuelle nyheder og temaer for e-handelere
Temaer

Video: Få succes med B2B e-handel - også under Corona

Den 30. april 2020 afholdte FDIH webinaret ”Få succesmed B2B e-handel – også under Corona” i samarbejde med Hesehus og Dinex. Webinaret er nu blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden som FDIH-medlem.

Få succesmed B2B e-handel – også under Corona

B2B e-handel er vigtigere end nogensinde før under corona, men hvordan sætter du som B2B-forretning jeres e-handelsløsning i spil under coronakrisen bedst muligt? Og hvordan sikrer du samtidig, at jeres virksomhed kommer stærkest ud på den anden side?

B2B med Hesehus

Dette og meget mere får du svaret på i videoen, som er lavet i samarbejde med et af Danmarks førende e-handelshuse, Hesehus. Lars Hedal, adm. direktør for Hesehus. Lars har mere end 20 års erfaring med B2B e-handel og giver i videoen konkrete aktuelle eksempler på, hvordan du kan udnytte online handel maksimalt under coronakrisen. Som vi har set det før, sætter krisen yderligere fart på innovation, hvilket også gælder på forretningsmodeller, hvor overvejelser om direkte salg til forbrugerne fylder mere. I videoen hører du om nogle af de afgørende overvejelser, du bør foretage netop nu. Endelig vil videoen også forklare, hvad du bør gøre for at komme hurtigt i gang med en ambitiøs webshop, hvis du ikke allerede har denne på plads.

B2B med Dinex

I videoen løfter Stefan Dolleris, e-commerce manager hos den globale B2B-virksomhed Dinex, sløret for hvilken rolle, deres webshop har haft for dem under corona. Stefan giver dig et indblik i, hvordan du ligesom Dinex kan gå fra ingen e-handel til e-handelssucces på bare få måneder. Dinex lancerede for fire måneder siden en international B2B-webshop, og allerede nu kommer 50% af Dinexs samlede omsætning på eftermarkedet fra den ambitiøse e-handelsløsning.

Program i video: Få succesmed B2B e-handel – også under Corona

  1. B2B e-handel i en coronatid: Lær af de bedste, få succes under krisen og stå stærkest efter
    v/ Lars Hedal, adm. direktør, Hesehus A/S
  2. Ny ambitiøs B2B-webshop er helt central for Dinex – også under corona
    v/ Stefan Dolleris, E-commerce Manager, Dinex A/S
  3. Spørgsmål og svar fra webinaret den 30. april 2020

 

God fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH i dag og få adgang til videoen af webinaret: Få succes med B2B e-handel - også under Corona

FDIH medlem

Log ind nedenfor og få adgang til videoen af webinaret: Få succes med B2B e-handel - også under Corona

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik