Aktuelle nyheder og temaer for e-handelere
Temaer

Corona / COVID-19 guides til e-handlere

Guides til at komme godt igennem Corona /COVID-19

Hos FDIH har vi samlet eksperternes overblik, råd og guides til e-handlere, så du kan komme godt ud på den anden side af Corona.

Som e-handler finder du følgende;

  • Ansøgning af regeringens hjælpepakker,
  • Webinarer - gratis for medlemmer,
  • Spørgsmål og svar til situationen,
  • De nyeste tal fra danske e-handlere,
  • Mulighed for corona netværksgruppe m.m.

Vi opdaterer udvalget løbende, så du hele tiden kan finde inspiration og rådgivning til at komme godt igennem corona som e-handler. Læs også de seneste nyheder fra FDIH, der holder dig opdateret på den aktuelle corona situation.

 

Friske coronatal: Nye kunder sætter gang i væksten og optimismen hos netbutikkerne

Coronaen fortsætter med at give danske netbutikker både dybe panderynker og rekordsalg. Samlet set er der dog fremgang i branchen, hvor nye kunder strømmer til. Det giver tro på fremtiden.

Analyse: Hvordan har de nordiske lande klaret sig gennem Coronakrisen?

I en ny analyse fra Nordea sammenlignes de nordiske landes færd gennem nedlukningen. Mens flere sektorer nærmer sig normaltilstand, lider kulturlivet og turismen stadig.

Coronakrisen har været god ved Amazon

Amazon er steget eksponentielt i omsætning under coronakrisen. Den verdensberømte markedsplads gør nu sine hoser grønne i Nordeuropa med indtog i Holland og Sverige. Det spidser konkurrencen til – også for danske netbutikker.

Optimistisk prognose for EU's e-handel i 2020

Ny rapport fra E-commerce Europe kortlægger positiv fremgang for e-handlen – men da fremtiden fortsat er usikker, må butikkerne stadig være omstillingsparate.

E-handlen fortsætter med at vokse i Danmark

Danskerne er generelt blevet mere aktive i nethandlen over de seneste år, men særligt en gruppe har øget sine online køb, og det er de ældre. Det viser tal fra FDIH og Danmarks statistik.

E-handlen ser ud til at have tøjlet lavinen af efterspørgsel

Under coronaen oplevede en del netbutikker en pludselig tilstrømning af kunder. Det gav nogle noget svingende resultater i kundetilfredsheden. Det virker nu til, at mange af dem er ved at få tilpasset sig den store efterspørgsel og få tilfredsheden til at vende tilbage. Det viser tal fra FDIH’s seneste analyse.

Ny dosis e-vitaminer til øregangene: Status på e-handlen under og efter coronaen

I den seneste episode af FDIH’s podcast, E-vitaminer, kan du få opsummeret branchens udvikling under coronakrisen, mens vi også retter blikket på det fremtidige e-handelslandskab.

Commerce i en Coronatid

10. juni 2020

Nyeste coronatal: Hjemmelevering og mobil-apps i fremgang

Coronaen har gjort forbrugerne mere aktive online, hvor flere foretager deres køb på mobilen gennem apps, mens leveringen i højere grad sker til hjemmet.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik