Aktuelle nyheder og temaer for e-handelere
Temaer

Aktuelle temaer for e-handere

Find overblik over forskellige temaer indenfor e-handel som B2B, Corona / COVID19, Black Friday, julehandel m.m.

Her på siden har vi hos FDIH samlet et overblik over aktuelle temaer for e-handel. Søger du information omkring e-handel i form af B2B, Corona / COVID19, Black Friday eller julehandel, finder du guides, nyheder, tidligere webinarer m.m. her

Corona / COVID19

Herunder finder du vejledninger, guides og videoer, hvori du får eksperters og e-handleres råd til at komme igennem Corona og ud på den anden side. Du kan finde hjælp og inspiration til alt lige fra overlevelse af krisen til optimering af din webshop. Hør både hvordan andre e-handlere gør og hvad eksperterne anbefaler. Om du er B2B, B2C eller begge, er der inspiration og hjælp at hente under Corona. Optimér din SEO eller søgemaskine korrekt, bliv en del at et Corona-netværk, bliv klar til at eksportere - kort sagt, kom styrket igennem Coronakrisen.

B2B

B2B-universet er der, hvor du finde inspiration, hjælp og rådgivning til enten at starte, fortsætte eller optimere dit B2B marked. Surf rundt blandt artikler og nyheder, events, guides og jura alt sammen i forhold til B2B og fra eksperternes viden og rådgivning. Hør hvilke tilgange andre e-handlere tager indenfor B2B med nyheder fra  FDIH-medlemmer, eller drag nytte fra de B2B tilbud som FDIH's medlemmer tilbyder hinanden. B2B fra medlemmer til medlemmer er både for dig som søger inspiration eller hjælp, men så sandelig også for dig, som mener du har noget B2B relevant indhold i form af nyheder, guides, cases eller tilbud til andre medlemmer. Har du spørgsmål til, hvordan du kan tilføje B2B nyheder, guides, cases eller tilbud til andre FDIH-medlemmer, er du altid velkommen til at kontakte Mathilde og Carsten på mamo@danskerhverv.dk og crlu@danskerhverv.dk.

Bæredygtighed

Bæredygtighed får mere og mere betydning indenfor e-handel i alle led lige fra salg til produktion og distribution over hele verden. I FDIH's bæredygtigheds-univers finder du analyser, nyheder og politiske udtalelser omhandlende bæredygtig e-handel. Find svar på trends, tendenser og købsadfærd, når bæredygtighed bliver online og du skal vide, hvad din forretning skal tage stilling til. Bæredygtighed indenfor e-handel, betyder at vi fra i dag og i fremtiden bliver nødt til at tilpasse os løbende og udvikle løsninger, der kan sikre en global fremdrift uden at belaste klimaet, ressourcerne eller helbredet. Yderligere kan du i bæredygtigheds-universet se, hvilke tiltag andre e-handlere tager for at skænke miljøet en tanke.

Black Friday

Black Friday 2020 bliver en af verdens største e-handelsdage. I Black Friday menuen, finder du hjælp og rådgivning til løfte dit salg og slå egne rekorder fra guides. Online handel vokser fo rhvert år og 2020 er bestemt ingen undtagelse. Derfor er det vigtigt at du, dine medarbejdere og webshop står skarp og klar til Black Friday 2020. Sørg for, at alt lige fra produktion, varelager og prissætning til distribution og  kundeservice er udrustet korrekt til Black Friday. Det vigtigt for webshoppens brand, loyalitet og dermed fremtid at du er rustet til Black Friday 2020 og kan tackle enhver situation der måtte opstå.

Julehandel

Bliv klar til julehandlen med spørgsmål og svar, guides og vejledninger i forhold til julgaver til ansatte, regler om julehandel og online julehandel generelt. 

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik