Netværk - sammen er vi stærkere

FDIH netværk for eksperter med fokus på Search Marketing - Sjælland

Search Marketing bliver fortsat mere komplekst og ofte kan det være vanskeligt at bevare det strategiske overblik samtidigt med være hands-on produktspecialist .

DSMA er en FDIH netværksgruppe for eksperter indenfor search marketing både paid search og SEO. Kriterierne for optagelse er betinget af udvidet kendskab til branchen og lysten til at dele (anonyme) udfordringer og inspirere ligesindede, på tværs af virksomheder.

Formål:
DSMA har til formål at vækste search markedet i DK gennem veldokumenterede cases, best practice sharing, benchmarking, sparring og teorier.

Som udgangspunkt er niveauet højt, men med forståelse for at alle ikke kan være gode til alt, så respekt for hinandens niche kompetencer er påkrævet.

Medlemmerne:
DSMA er først og fremmest for SEM & SEO specialister. Det er vigtigt, at du allerede forstår de dynamiske processer bag search marketing og har lyst til at spille en aktiv rolle i videreudvikling af branchen.

Formand for netværksgruppen: Rasmus Himmelstrup, Resolution Media

Bliv medlem af Danish Search Marketing Alliance (DSMA)-netværksgruppen:

Er din virksomhed medlem hos os kan du deltage gratis. Ikke medlemmer kan ikke blive optaget i gruppen. Du bliver optaget hvis:

  • Der er plads i gruppen
  • Profilen passer 
  • Gruppen godkender det nye medlem.

Send os din ansøgning til optagelse i gruppen her:

Ansøg om optagelse i et netværk

Hent

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik