Netværk - sammen er vi stærkere

Er du ekspert i Search Marketing og bor du på Fyn eller i Jylland?

Så er dette netværk for dig!
Det er hårdt arbejde både at have det strategiske overblik og samtidig være produktspecialist. Det gælder også for Search Marketing, som fortsat bliver mere og mere komplekst. Derfor er det vigtigt at lære af hinandens erfaringer, så hverdagen bliver lettere.

Netværksgruppen Danish Search Marketing Alliance (DSMA) har været en etableret FDIH netværksgruppe på Sjælland gennem mange år. Flere og flere fra det fynske og jyske søger optagelse i gruppen, og derfor etablerer vi nu gruppen med geografiske rødder på hhv. Fyn og i Jylland.

DSMA er en netværksgruppe for eksperter indenfor search marketing både paid search (SEM)  og organisk optimering (SEO) som har lyst til at dele (anonyme) udfordringer og inspirere ligesindede, på tværs af virksomheder.

Formål:
Formålet med netværksgruppen er at vækste search markedet i Danmark gennem veldokumenterede cases, best practice sharing, benchmarking, sparring og teorier.

Som udgangspunkt er niveauet højt, men med forståelse for at alle ikke kan være gode til alt, så respekt for hinandens niche. 

Medlemmerne:
DSMA er først og fremmest for SEM & SEO specialister, som har erfaring og kompetencer indenfor search marketing. Det er vigtigt er, at du allerede forstår de dynamiske processer bag search marketing og har lyst til at være aktiv i netværket og derved bidrage til videreudvikling af branchen.

Midlertidig formand for netværksgruppen:
Rasmus Himmelstrup, Resolution Media, som også er formand for  tilsvarende netværk på Sjælland.

For at gruppen kan etableres permanent, søger vi en formand, der har lyst til at være ansvarlig for gruppen.
Læs om formandens rolle på siden her

Bliv medlem af DSMA-netværksgruppen Fyn/ Jylland:

Er din virksomhed medlem hos os kan du deltage gratis. Ikke medlemmer kan ikke blive optaget i gruppen. Du bliver optaget hvis:

  • Der er plads i gruppen
  • Profilen passer 
  • Gruppen godkender det nye medlem.

Send os din ansøgning til optagelse i gruppen her:

Ansøg om optagelse i et netværk

Hent

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik