Sælg flere varer med produktanbefalinger- og søgning

Udlever din webshop dens fulde potentiale i dag? Sandheden er, at selv de mest succesfulde netbutikker typisk kan øge deres omsætning med yderligere 9-11%.

Clerk.io tilbyder en gratis analyse af din webshop, som præcist afdækker, hvordan du kan skabe en mere succesrig og kundevenlig forretning ved at optimere søgefunktionen og produktanbefalinger på din webshop.

Hvad får jeg i min gratis analyse?

  • Kvalitetsvurdering (0-100) af din webshops nuværende søgefunktion, og produktanbefalinger
  • Estimat af, hvor meget du kan øge dit årlige salg i kroner og ører ved at optimere din søgefunktion og produktanbefalinger
  • 8-10 konkrete forslag til, hvordan du kan optimere din søgefunktion og produktanbefalinger samt hvad disse forbedringer betyder for dig i øget indtjening
  • White paper med tips og tricks fra konverterings- og usability ekspert Ole Gregersen til hvordan du kan konvertere bedre i din webshop. 

  • En uforpligtende rådgivningssamtale med én af vores e-handelseksperter.

Klik her for at bestille analysen

Få medlemsrabat og ROI garanti

Foruden en gratis analyse tilbyder Clerk.io en eksklusiv rabat på deres software, hvor du får deres garanti på minimum 20 x ROI. Hvis du fx har et årligt abonnement på 10.000 kroner, så garanterer Clerk at der skabes minimum 200.000 kroner årligt i salg på din webshop. Sker det ikke, refunderes dele af din abonnementspris, så det svarer til 20 x ROI. Det forudsætter dog at Clerks software er opsat i henhold til deres best practices, og at din webshop har minimum 10 ordrer pr. dag. 

Sådan får du prislisten tilsendt

Send en e-mail til kontakt@fdih.dk og oplys venligst:

  • Virksomhed og evt. medlemsnummer
  • Navn og stilling
  • E-mail adresse og telefonnummer

Kort om Clerk.io

Clerk.io er en dansk IT-virksomhed fra 2011 med base i København, der udvikler software til e-handlere. Clerk.io er en add-on software til webshops, og hjælper e-handlere med at sælge mere via en intelligent søgemaskine, individualiserede produktanbefalinger og indhold til relevante e-mail. Disse elementer øger din webshops konvertering, ordrestørrelse og omsætning. Clerk.io software er i konstant udvikling, og kan skaleres til enhver webshop.

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice