Gør din levering til et konkurrenceparameter

Dine kunder stiller større og større krav til en e-shops leveringstilbud, når de handler på nettet. Det skal være nemt, hurtigt og convenient.

Har en e-shop ikke de rigtige leveringsmuligheder, kan det koste kunder, og derfor har vi indgået en rammeaftale med GLS, som vores medlemmer kan få glæde af.

Aftalen med GLS kan bruges af alle. Priserne gradueres nemlig af din årlige pakkemængde og pakkevægt. Jo flere pakker du sender, jo mere kan du spare.

Fasthold dine kunder med den rigtige transportør

  • Med GLS som din transportør er du sikker på at matche dine kunders krav til levering.
  • GLS tilbyder alle leveringsformer, så du kan tilbyde dine kunder frihed til at vælge den leveringsform, der passer bedst til deres hverdag.
  • Dine kunder kan selv vælge, om de vil have pakken leveret på arbejdspladsen, hjemme på privatadressen eller i en Pakkeshop. Uanset leveringsform leverer GLS fra dag til dag.
  • Per 1. august 2016, tilbyder GLS også, at kunder der har valgt levering til en privatadresse, nu også kan adviseres med et leveringstispunkt inden for et 2-3 timers tidsinterval på den næstkommende hverdag. Og er de ikke hjemme, kan de let omdirigere pakken til levering enten en anden dag eller i en Pakkeshop.

Gør det du er bedst til

Nemlig din forretning - så tager GLS sig godt af din levering. GLS vedkender sig det store ansvar om at forlænge din gode service helt ud til kunden og give dine kunder en god samlet oplevelse med at handle hos dig.

Log ind og download prisliste, stamkort samt generelle betingelser - så du let kan komme igang.

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Magnus Glenn Hansen
Projektleder