Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Skab vækst med Headless Ecommerce

Den 18. juni afholdte FDIH et webinar sammen Adapt. Optagelsen "Skab vækst med Headless Ecommerce", er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Kundernes forventning til din digitale forretning stiger i hastigt tempo. Det samme gør kravene til din ecommerce platform. Få indsigt i hvordan headless ecommerce og microservices kan løfte din forretning og skabe exceptionelle brugeroplevelser.

 

Traditionelle ecommerce platforme er ved at blive gamle. De fleste af de store spillere startede tilbage i midt 90’erne, hvor behovene var bygget omkring et ‘web only’ behov, ‘on premise’ installationer og ‘all inclusive’ tankegange, hvor en ecommerce platform står for alt fra produkthåndtering til A/B split-testing.

Nutidens behov og krav er dog helt andre. Commerce skal tænkes på tværs af kanaler og touchpoints og for at få succes og skille sig ud, er det nødvendigt at have fleksibiliteten til at skabe de services og brugeroplevelser, der gør handel nemt og inspirerende for kunderne.

Som et modsvar til de gamle monolith platforme stiller Adapt og Commercetools på dette webinar skarpt på, hvordan moderne commerce teknologier skaber fleksibilitet og vækst hos brands og retailers.

Vi udforsker trenden fra “monolith til microservice”, og stiller skarpt på hvilke muligheder og udfordringer, et modulært ecommerce setup repræsenterer.

Til sidst præsenterer Adapt og Interflora en case på, hvordan Interfloras ‘headless’ tilgang til ecommerce har skabt væsentlige løft i performance og brugeroplevelsen.


Det får du:

  • Ideer til muligheder for vækst og optimering af kunderejsen
  • Forstå skiftet i ecommerce platform markedet hvor vindende virksomheder i højere grad vælger modulære setups bestående af adskillige byggesten frem for store alt omfangende software suites?

Om Adapt:
Adapt er jeres digitale partner. Vi designer og udvikler digitale produkter og brugeroplevelser, og har gjort det til en kunst at kombinere en datadreven nysgerrighed og brugercentreret tilgang. Sammen, tager vi jer hele vejen fra strategi til eksekvering – på tværs af alle touchpoints.

Rigtig god fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Skab vækst med Headless Ecommerce.

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Skab vækst med Headless Ecommerce.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik