Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Sådan accelererede ECCO, RITUALS og Flinders deres e-handelsstrategi med succes

Den 16. juni afholdte FDIH et webinar sammen med Channable. Webinaret: Sådan accelererede ECCO, RITUALS og Flinders deres e-handelsstrategi med succes, er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

COMMERCE I EN CORONATID – UNTOLD STORIES

Få tips og tricks til hvordan du kan skalere og accelerere din e-handelsstrategi.

I en tid hvor e-handel i særdeleshed bliver prøvet af og en fremtid med øget konkurrence, er det vigtigere end nogensinde at være omstillingsparat.

På dette webinar kommer vi, sammen med Jacob og Niclas fra Channable, til at tale om den udvikling vi oplever i øjeblikket, den forventning vi har til fremtiden samt nogle af de udfordringer vi oftest hører, når vi snakker online annoncering. Channable vil tage udgangspunkt i cases fra Ecco, Rituals og Flinders, som hver især har haft udfordringer ved deres skalering. Hør hvordan Channable hjalp dem med at løse deres udfordringer.


Deltag i webinaret hvis du vil...

  • Vide mere om hvordan Ecco, Rituals og Flinders accelererede deres e-handelsstrategi
  • Have inspiration til hvordan Feed- og PPC automatisering kan hjælpe din webshop


Videoen henvender sig til dig som er:

Ansvarlig for virksomhedens digitale markedsføring. Det kunne også være relevant for dig, hvis du til daglig er ansvarlig for feeds, PPC eller generelt beskæftiger dig med online annoncering. 

 

Om Channable
Channable udbyder  det ultimative værktøj til feedhåndtering og PPC/SEA automatisering. Med hjælp fra Channable får du adgang og integration til flere end 2.500 forskellige marketingkanaler, annoncerings-platforme samt markedspladser. Vi samler alle dine feeds under ét tag, så du ikke længere behøver bekymre dig om alle de individuelle restriktioner de forskellige kanaler nu engang har. Ligeledes kan vi hjælpe med at kreere og automatisere dynamiske tekstannoncer, direkte fra dit feed. Du slipper altså for at bruge time efter time på manuelt at generere kampagner, ad-groups og keywords. Lær hvordan på webinaret.

 

 

Rigtig god fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Sådan accelererede ECCO, RITUALS og Flinders deres e-handelsstrategi med succes.

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Sådan accelererede ECCO, RITUALS og Flinders deres e-handelsstrategi med succes.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik