Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Performance er altafgørende for din konverteringsrate - men hvor starter du?

Den 23. juni afholdte FDIH et webinar sammen med UCommerce og Novicell. Optagelsen "Performance er altafgørende for din konverteringsrate - men hvor starter du?", er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

I DE SENERE ÅR HAR MANGE VIRKSOMHEDER HAFT TRAVLT MED AT OMSTILLE SIG DIGITALT...

...og heldigvis har rigtig mange opnået succes. Disciplinerne i den digitale dagligdag er mange, men en ofte overset disciplin er hastighed og performance.

Selvom det efterhånden ikke er nogen hemmelighed at din konverteringsrate er direkte proportionel med loadtiden på din commerce-platform, så er performance og hastighed meget mere end blot loadtiden. Det rør ved data, integrationer, arkitekturen i hele din løsning og det kræver at du er god til at tænke fremad.
Men måske kan dine valg også gøre det lettere for dig?

På webinaret vil Adam Peter Nielsen fra Novicell og Søren Spelling fra Ucommerce tage dig igennem hvordan du kan geare din commerce-platform til performance og skalering, så du opnår en succesfuld commerce-platform. Vi kigger også fremad og ser på, hvordan man kan løse nogle af de klassiske performanceproblemer i ecommerce-platforme og få mere succes som online forretning.

Det får du: 

  • En forståelse for, hvordan hastighed og performance påvirker din digitale forretning - og ikke mindst hvad du kan gøre for at forbedre den. 
  • Konkrete forslag til, hvor du skal starte, hvis du vil have bedre performance

Om Ucommerce:
Ucommerce er en af markedets førende leverandører af software til ecommerce, hvor performance, sammenhæng og effektivitet er i højsædet for både udviklere og redaktører. Vi er baseret i Århus, hvor vi er 20 begejstrede mennesker, der er vilde med commerce, tech og gode kundeoplevelser. 


Om Novicell:
Novicell er et fullservice digitalt konsulent- og webudviklingsfirma med 300 medarbejdere med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i København, London, Oslo, Madrid og Barcelona. Vores ekspertise dækker digital strategi, business intelligence, digital design, marketing, SEO og webudvikling og it-arkitektur. Vi arbejder sammen med store danske virksomheder som Salling.dk, ILVA, BAUHAUS, Skagenfood, Bertoni of Denmark, Webapoteket og PILGRIM.

Rigtig god fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Performance er altafgørende for din konverteringsrate - men hvor starter du?

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Performance er altafgørende for din konverteringsrate - men hvor starter du?

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik