Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Øg værdien af dine kundedata

Den 26. maj afholdte FDIH et webinar i samarbejde med NovicelI. Du kan nu se eller gense webinaret: Øg værdien af dine kundedata her på siden.
Eksperterne fra Novicell vil præsentere, hvordan du kan opnå et mere præcist kundebillede og samtidig øge salget, ved bare at indsamle alle dine kundedata, inklusive data fra alle dine kontaktpunkter i én platform.

 
Du får viden om, hvordan du ved at analysere de indsamlede data fra jeres systemer: ERP, CRM, website, Marketing automation platform, POS systemer, kundeklubdata, sociale platforme etc. kan give dine kunder det rigtige budskab, så både tidspunkt og kanal er ret.

Kort sagt, får du altså mere viden om, hvordan du kan afføde salg med afsæt i dataindsamling, databearbejdning og dataanvendelse ved at forbedre kunderejser og -oplevelser. Eksperterne vil også uddybe hvad en Customer Data Platform (CDP) er.

Det får du også ud af at se videoen

En gennemgang af de tre trin der skal til for at få mere værdi ud af din virksomheds kundedata
Gennemgang af en række cases – kunder som Novicell har hjulpet med at få værdi ud af deres kundedata. Det er lige fra den lille løsning over den meget avancerede løsning til en verdensomspændende bank
Der vil være god mulighed for at finde inspiration uanset din virksomheds størrelse eller branche.      

 

Målgruppe for webinaret
Videoen er specielt relevant for dig der arbejder med kunder og kundedata. Du er måske ansvarlig for dialogen med kunder, har ansvar for jeres marketingindsatser eller måske ønsker du blot at vide, hvordan du sætter dine kunder og deres data i centrum.

Om talerne

Jens Hagbard Grønkjær
Jens er Business Intelligence manager og leder af Data Value i Novicell, som analyserer og designer dataløsninger for kunderne for at skabe merværdi. Jens har specielt erfaring med drift af større Business Intelligence løsninger. Det gælder både detailhandlen og kommuner samt med controlling, analyse, optimering og salgsplanlægning alt sammen med afsæt i dataanalyser, -indsigter og rapportering.

Han er uddannet Cand.oecon. og har siden 2000 arbejdet som analytiker og analysechef i en række store danske virksomheder heriblandt TDC, Danske Bank og De Gule Sider. Jens har de seneste 9 år arbejdet i konsulentbranchen som rådgiver, projektleder og udvikler af datadrevne løsninger.

Kristian Bilenberg
Kristian har haft de fleste digitale discipliner igennem hænderne igennem de seneste 20 år. Han har siden 2014 hjulpet en stribe af Novicells største kunder som strategikonsulent. Eksempelvis Krifa, Danske Spil, Nykredit, LINAK, GF Forsikring, Domea.dk, DEIF, Lantmännen Unibake, HC Cargo, ILVA, osv. Før det høstede han digitale erfaringer som specialist og leder i TDC’s onlineafdelinger, hvor han bl.a. var ansvarlig for TDC’s digitale kundeservice.

 

Om Novicell
Novicell er et fullservice digitalt konsulent- og webudviklingsfirma med 300 medarbejdere med hovedkontor i Aarhus, og  med afdelinger i både København, London, Oslo Madrid og Barcelona. Deres ekspertise dækker digital strategi, business intelligence, digital design, marketing, SEO og webudvikling og it-arkitektur. De arbejder sammen med flere store danske virksomheder som f.eks. Salling.dk, ILVA, Bauhaus, Skagen Food, Bertoni of Denmark, Webapoteket og PILGRIM. 

God fornøjelse med videoen!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Øg værdien af dine kundedata

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Øg værdien af dine kundedata

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik