Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: Nedtælling til E- handelsprisen 2020: hør om casen med Matas

Den 22. juni afholdte FDIH et webinar sammen med Hesehus. Optagelsen "Nedtælling til E- handelsprisen 2020: hør om casen med Matas", er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

I kategorien ’Bedste e-handelscase’ er e-handelshuset Hesehus blandt finalisterne for deres løsning til Matas, der de seneste otte kvartaler har haft en onlinevækst på over 50%, og i dag er den femte mest benyttede webshop i Danmark.

Til webinaret fortæller Lars Hedal, CEO for Hesehus, om Matas’ løsning og det tætte samarbejde, der startede i 2011 og to år efter resulterede i guld til Matas ved E-handelsprisen. Lars giver dig også et unikt indblik i, hvordan datadrevne beslutninger og en agil tilgang til nye forretningsmuligheder har medført en lang række af innovative tiltag som fx abonnementer på matas.dk, der blev udviklet på mindre end to måneder, digitalisering af materialisternes ekspertråd via en online hudtest og optimering af søgeoplevelsen på mobil med øget omsætning til følge.  


Du får også fornøjelsen af Matas selv, når Ecommerce director, Brian Andersen, præsenterer dig for Matas’ nyeste tiltag til at rådgive og inspirere deres kunder på tværs af kanaler. Du kan bl.a. lade dig inspirere af Matas live shopping, der blev implementeret på kun 10 dage fra idé til første live event, og af Matas’ nye og personlige onlinechat, der har gjort butiksassistenterne til online skønhedseksperter, som via chat-, live- og videofunktioner rådgiver og guider kunderne, mens de shopper hjemmefra. Sidst, men ikke mindst, løfter Brian også sløret for de næste skridt i Matas’ omnichannelrejse og must win battles for fortsat at øge shoppingoplevelsen for deres kunder såvel in-store som online.   

God fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Nedtælling til E-handelsprisen 2020: Hør om casen med Matas

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Nedtælling til E-handelsprisen 2020: Hør om casen med Matas

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik