Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: Hvordan vælger man den rigtige e-commerce platform?

Den 8. juli 2020 afholdte FDIH webinaret " Hvordan vælger man den rigtige e-commerce platform?" sammen med Novataris. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Til dette webinar får du et solidt inspirationsgrundlag til processen, når du skal vælge platform. Novataris giver dig overblik over de forskellige muligheder, der er i markedet samt input til hvilke overvejelser, der er essentielle at gøre sig.

Overvejer du at udskifte din platform, så din virksomhed kan performe endnu bedre? Så er du med stor sandsynlighed ved at tage en klog, men udfordrende beslutning. At vælge den rigtige software til at drive din online forretning er nemlig ekstremt vigtigt. Novataris har lavet en guide til dig, der står foran en af de vigtigste beslutninger for din online forretning.

Hvorfor se dette webinar?
Det er altafgørende at vælge den rigtige platform. Når man først har valgt, kan det nemlig være både dyrt, besværligt og tidskrævende at skifte. Samtidig kan det skabe mange udfordringer på daglig basis, hvis dit software ikke passer til virksomhedens behov, og man kan hurtigt ende med en unødvendig stor omkostningspost og en alt for avanceret løsning.

  • Novataris giver dig overblikket over de mest relevante platforme på det danske marked og hvilke muligheder, de hver især tilbyder:
    Den digitale verden bevæger sig med raketfart og har et utal af muligheder at tilbyde. Det er vigtigt at vælge den rigtige platform, så man kan udnytte dem bedst muligt og begynde, eller fortsætte, sin kurs mod stjernerne. Nogle platforme er langt dyrere end andre og tilbyder en lang række funktioner. Vi snakker om, hvad man egentlig får i de forskellige platformsløsninger, så du kan sørge for, at du investerer i det, der giver mening for dig. 
  • Novataris giver dig indblik i nogle af de vigtigste spørgsmål, du bør stille dig selv og din virksomhed, når du skal skifte platform:
    Selvom et par klik på Google kan give dig overblik over de forskellige platforme i markedet, kan det alligevel være udfordrende at gennemskue, hvad der giver bedst mening for din virksomhed at investere i. Den mest populære platform, er ikke nødvendigvis det rigtige valg for din forretning. Den rigtige platform er nemlig den, der passer lige nøjagtigt til din virksomheds behov, nu og på den lange bane.

God fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Hvordan vælger man den rigtige e-commerce platform?

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Hvordan vælger man den rigtige e-commerce platform?

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik