Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: Hvordan HC-CARGO er blevet digital frontløber i BOSCH-koncernen

Den 27. august 2020 afholdte FDIH webinaret "Hvordan HC-CARGO er blevet digital frontløber i BOSCH-koncernen" sammen med Novicell. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Få indsigt i hvordan det, indenfor få år, er lykkedes HC-CARGO at transformere klassisk B2B offline salg til online salg. Vi tæller ned til E-handelsprisen 2020 med en række webinarer, hvor udvalgte finalister giver et indblik i den ecommerce-løsning, der ligger til grund for deres finaleplads til E-handelsprisen.

 

I E-handelsprisens kategori ’Bedste B2B-virksomhed med online omsætning over 200 mio. kr. ’ er HC-CARGO blandt finalisterne.
HC-CARGO er blevet digital frontløber i Bosch-koncernen med +60% af omsætningen online – og mon ikke vi finder noget af forklaringen på deres finaleplads her?

Novicell har inviteret Ecommerce, Marketing and Sales Director, Gitte Kristensen fra HC-CARGO til at give et indblik i HC-CARGOs onlinestrategi og kaste lys over, hvordan virksomheden inden for en kort årrække er lykkedes med at transformere klassisk B2B offline salg til online salg, bl.a. ved at arbejde med at vænne kunderne og organisationen til onlinekøbsadfærd. Gitte har været drivkraften bag den succesfulde digitaliseringsproces, som HC-CARGO har gennemført i tæt samarbejde med Dynamicweb-teamet hos Novicell.

Med mere end 30.000 varenumre, 25.000 online brugere og en årlig omsætning på >400 mio. kr. har HC-CARGO mange data og transaktioner at holde styr på. I oplægget får du indblik i hvorfra, hvorfor og hvordan HC-CARGO har finjusteret deres interne processer, implementeret en ny ecommerce-løsning og videreudviklet deres ecommerce IT-arkitektur med afsæt i produktstamdata og med kunden i centrum.


Bliv inspireret af hvordan HC-CARGO

  • med deres korte og meningsfyldte kundeoprettelses-flow har sikret, at nye kunder kan komme hurtigt i gang med at handle hos HC-CARGO
  • med ecommerce-løsningens søgemotor, sikrer, at alle veje fører kunden til det rigtige produkt, via få klik
  • arbejder med dynamisk prissætning for optimering af konverteringer og profitabilitet

God fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen:  Hvordan HC-CARGO er blevet digital frontløber i BOSCH-koncernen

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Hvordan HC-CARGO er blevet digital frontløber i BOSCH-koncernen

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik