Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: 365 dage med peak?

Få et sneakpeek i Brings nye logistikcenter i København. Den 25. juni 2020 afholdte FDIH webinaret "365 dage med peak?" sammen med Bring og Real Coffee. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

E-handlen vækster - Logistikken følger med

Meget har ændret sig både for e-handlen, forbrugerne og som logistikaktør de seneste måneder. 2020 har allerede slået alle rekorder og hver dag er en ny peak dag inden for e-handlen. Tag med på en virtuel rundvisning og kom med helt ned i maskinrummet hos Bring og hør hvordan man bygger et logistikcenter, der både er relevant nu og i fremtiden - og få et indblik i fremtidens logistik. 

Program

Bjarne Lauritsen og Per Buus fra Bring inviterer indenfor til pre-åbning og en snak om, hvordan Brings nye Logistikcenter København bl.a.: 

  • er bygget til at håndtere væksten i e-handlen både nu og i fremtiden
  • håndterer de store udsving i volumen af pakker mere effektivt
  • og er bygget med fokus på miljø og bæredygtig logistik

Hver dag – en ny peak dag i e-handel og logistik

I de sidste 7 måneder, har hver dag været en ny peak dag, hvor vi har set volumer som vi kun plejer at se ved Black Friday og jul. Under Corona-pandemien har væksten i antal pakker været på ikke mindre end 100 %. Selvom antallet af pakker nu normaliseres, forventes flere lignende udsving fremover. Da flere forbrugere er blevet fortrolige med at handle på nettet, sammenholdt med den generelle vækst i e-handlen – forventer vi at det hektiske efterår slår alle rekorder i år.

Sneakpeek i Brings nye logistikcenter 

Få indblik i hvordan Bring som logistikaktør, forbereder sig på de store udsving i antallet af pakker, især i forbindelse med de store handels-perioder. Bring har også inviteret Lars Mansfeld-Giese fra Real Coffee til en kort snak om, hvordan Real Coffee som e-handler, har håndteret de store udsving i e-handlen under Corona-pandemien, og hvordan de ændret handelsvaner, kommer til at påvirke e-handlen i resten af 2020.

Du kan møde:

  • Per Buus, Salgsdirektør International Sales, Bring
  • Bjarne Lauritsen, Direktør for Operations, Bring
  • Thomas Jensen Salgschef og E-handelsekspert, Bring
  • Lars Mansfeld-Giese, CEO, Real Coffee

Hvem bør se dette?
Arbejder du med e-Commerce, logistik eller har du måske din egen webshop? Så giver dette webinar dig mulighed for at komme helt tæt på en logistikaktør.

Om Bring
Bring gør hverdagen enklere og verden mindre. Vi er 6.000 medarbejdere i Norden, og vi arbejder døgnet rundt for at bringe din pakke hurtigt og sikkert frem. Bring i Danmark er en del af Bring koncernen med Posten Norge AS som ejer. Bring og Posten er en af de største post- og logistikaktører i Norden og håndterer både nationale, nordiske og internationale opgaver og er totalleverandør på logistikydelser i hele Norden.

God fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: 365 dage med peak?

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: 365 dage med peak?

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik