Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: De hotteste trends & tendenser i e-commerce

Den 23. og 24. september 2020 afholdte FDIH seminaret "De hotteste trends & tendenser i e-commerce" sammen med Hesehus. Seminaret i København er blevet til tre videoer, som du kan se eller gense her på siden.

Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, er tilbage med spritnye trends fra udlandet og sølvvinderen fra ’Bedste e-handelscase ved E-handelsprisen 2019’!

I et e-handelsmarked i konstant udvikling sættes der hele tiden nye standarder for, hvordan I som e-handlere skal agere for at følge med udviklingen og ikke mindst konkurrenterne. Specielt er forbrugernes konstante bevægelse på tværs af platforme, hvor involverende og værdiskabende kundeoplevelser er med til at fange forbrugernes gunst, på alles læber.    

Men hvad forventer onlineforbrugerne, og hvilke trends og tendenser bliver toneangivende og kommer til at sætte e-handelsstandarden?

Det stiller FDIH sammen med et af Danmarks førende e-handelshuse, Hesehus A/S, skarpt på til dette seminar, hvor I får serveret de hotteste trends og tendenser inden for e-handel og retail bl.a. fra verdens største retailkonference NRF Retails BIG Show i New York. Og så disker vi op med en sand e-commerce treat i form af hands-on erfaring fra BabySam, der med en ambitiøs e-handelsstrategi har skabt markant onlinesucces.

 

God fornøjelse

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoerne: De hotteste trends & tendenser i e-commerce

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoerne: De hotteste trends & tendenser i e-commerce

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik