Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: Sustainability & e-commerce

Den 10. september 2020 afholdte FDIH webinaret "Sustainability & e-commerce: hvad forventer forbrugerne, og hvordan kommer i bedst fra start?" i samarbejde med Hesehus. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Sustainability er efterhånden på alles læber, og der er ingen tvivl om, at bæredygtighed bliver et vigtigt konkurrenceparameter for fremtiden – også når det kommer til e-handel. For eksempel angiver 10% af forbrugerne allerede i dag, at bæredygtighed har stor indflydelse på deres valg af netbutik.

Til dette webinar tager vi sammen med e-handelshuset, Hesehus, temperaturen på bæredygtighed i dansk e-handel. Med afsæt i en nordisk analyse af sustainability og e-handel udarbejdet til Hesehus giver CEO, Lars Hedal, jer en status lige nu og her på sustainability på den danske e-handelsscene og på de danske forbrugeres viden og holdninger til bæredygtig e-handel. Lars ser også nærmere på de parametre, hvor forbrugerne allerede aktivt vælger bæredygtigt, og hvilke parametre I som e-handlere med fordel kan arbejde med for at imødekomme forbrugernes forventninger.

Vi retter også blikket mod udlandet, hvor sustainability var et af de helt centrale og gennemgående emner på 2020-udgaven af verdens største retailkonference NRF Retails BIG Show i New York. På konferencen blev det bl.a. tydeligt, at forbrugerne har en forventning om, at I som retailere har styr på bæredygtighed gennem hele jeres værdikæde, og at I også tager ansvar for, at kunderne er miljørigtige, når de handler hos jer – både online og in-store. Med aktuelle eksempler fra sin store tour rundt i New York præsenterer Mette Reinholt Mortensen, Direktør for udvikling og leverance hos Hesehus, jer for, hvordan brands, der har sustainability på dagsordenen, har formået at integrere det med helt konkrete tiltag og ikke mindst, hvordan de kommunikerer det ud til deres kunder.    

God fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Sustainability & e-commerce

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Sustainability & e-commerce

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik