Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: Et platformskifte kan styrke din SEO

Den 20. oktober 2020 afholdte FDIH webinaret "Et platformskifte kan styrke din SEO" sammen med Novataris. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

ET PLATFORMSKIFTE KAN STYRKE DIN SEO

Nej, I behøver ikke vinke farvel til jeres stærke SEO-ranking og værdifulde trafik, blot fordi I skifter CMS-platform. Et nyt site betyder ikke nødvendigvis en pinefuld rutschebanetur ned ad en rød SEO-kurve.

Tværtimod kan I, med en ny platform, både bevare jeres eksisterende SEO og endda opnå mange nye muligheder for at forbedre jeres trafik – så længe I sørger for, at migreringen foregår korrekt.

 

Hvorfor se dette webinar?
I dette webinar, sætter vi fokus på et nicheområde, som ikke skal undervurderes; nemlig hvordan man som virksomhed kan bevare sin synlighed og styrke sin SEO-trafik med en ny CMS-platform.

En virksomheds software skal helst stemme overens med behovene. Som en naturlig følge af vækst og forretningsmæssig udvikling, oplever mange virksomheder, at behovene ændrer sig over tid og et platformskifte kan på et tidspunkt være nødvendigt. Der er heldigvis ingen grund til at frygte et sådan skift. Vi giver jer her et solidt vidensgrundlag, så I kan sørge for, at migreringen til en ny platform gøres rigtigt samt et overblik over de SEO-muligheder, der kan opnås ved en ny platform.

 

God fornøjelse

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoerne: Et platformskifte kan styrke din SEO

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoerne: Et platformskifte kan styrke din SEO

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik