Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: Kundeservice chatbots for begyndere

Den 8. december 2020 afholdte Dansk Erhverv webinaret "Kundeservice chatbots for begyndere" sammen med Solvemate. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Drukner din kundeservice i henvendelser, oplever I forlænget svartider i peak perioder, ønsker I at tilbyde 24/7 kundeservice, så vil dette webinar give dig et indblik i hvordan man succesfuldt kommer i gang med et chatbot projekt. Der er 5 konkrete spørgsmål man skal stille sig selv inden man går i gang!

Chatbots blev for alvor en kendt teknologi omkring 2015, indenfor 1-2 år var de overalt. Hvis man skal tro på Google Trends, så er de også kommet for at blive, da interessen for chatbots er steget støt i de sidste par år. Deres øgning i popularitet har også fremkaldt meget kontrovers: Er det endnu en teknologi, der mildt sagt gør folk og deres job overflødige? Heldigvis ser det ikke ud til at være sådan. 

Mens chatbots lover rigtig meget, kommer de med mange faldgruber – hvem har ikke stødt på en uhensigtsmæssig bot, der ikke kunne forstå, hvad vi ønskede, endsige hjælpe os? Som de fleste teknologier ser chatbots ud til at klare sig bedst, når de er en støttefunktion for folk, og ikke ønsker at erstatte dem.

Samtidig er begrebet ”kundeoplevelse” blevet et kendt begreb. Vi behandler ikke længere de værktøjer og grænseflader vi bruger, som blot endnu en “teknologi”, men som noget, der fremkalder følelser og oplevelser. Vi forventer, at grænseflader – ligesom mennesker –
viser os empati og forstår os.

Vi vil i dette webinar skabe en bedre forståelse af, hvordan chatbots kan generere bedre kundeoplevelser. Webinaret vil fokusere på at bruge chatbots i kundeservice. Du bør derfor deltage, hvis du går med overvejelserne om at inkludere en chatbotløsning i jeres kundeservice strategi.

Webinaret henvender sig til:

  • Kundeservicechefer
  • Head of service and support
  • Head of Customer Support
  • Head of customer care
  • Project Manager, e-commerce, web
  • Kundeservicemedarbejdere

God fornøjelse

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Kundeservice chatbots for begyndere.

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Kundeservice chatbots for begyndere.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik