Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: Danmarks bedste e-handlere - mød 2 af finalisterne til E-handelsprisen 2020

Den 23. oktober 2020 afholdte FDIH webinaret "Danmarks bedste e-handlere - mød 2 af finalisterne til E-handelsprisen 2020" sammen med Luxreaders og Camille Brinch Jewellery. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Danmarks bedste e-handlere - mød 2 af finalisterne til E-handelsprisen 2020

Vi tæller ned til E-handelsprisen 2020 med en række webinarer. Dagens kategori er ”Bedste nye e-handelsvirksomhed”. Hør de to nye e-handlere og finalister, Luxreaders og Camille Brinch Jewellery fortælle deres cases. Begge har på kort tid skabt sig en unik position i markedet. En position og en tilgang som nok kan inspirere selv de mest erfarne e-handlere.

Til E-handelsprisen fejrer vi hvert år de allerbedste indenfor e-handel i Danmark. Til dette webinar får du en unik mulighed for at opleve Nicki og Aleksander fra Luxreaders samt Daniel fra Camille Brinch Jewellery som begge er i finalen til en E-handelspris i kategorien ”Bedste nye e-handelsvirksomhed”. Deltag og bliv inspireret af de nye og innovative e-handlere.

Daniel, Nicki og Aleksander har faktisk allerede været til den store eksamen, Jurydagen, den 7. september – og venter nu blot på afgørelsens time og den store Prisfest den 12. november.

 

God fornøjelse

Se eller gense videoerne: Danmarks bedste e-handlere - mød 2 af finalisterne til E-handelsprisen 2020

Oplæg fra Luxreaders og Camille Brinch Jewellery

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik