Webinarer (video) & Podcasts
Medier

Video: AI og speech analytics - sådan knækker du koden til den gode kundeoplevelse

Den 6. oktober 2020 afholdte FDIH webinaret "AI og speech analytics: sådan knækker du koden til den gode kundeoplevelse" sammen med Capturi. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Kender du opskriften på en succesfuld kundesamtale? Med AI teknologi kan du få indblik i hvad der kendetegner jeres succesfulde kundeservice- og salgskald, og hvordan I kopierer best practice på tværs af teamet!

Konverter jeres kundesamtaler til værdifulde indsigter
Hvad taler dine kunder om? Hvad er vigtigt for dem? Og hvordan hjælper I dem bedst – lige nu? Disse spørgsmål har indtil nu ligget skjult i en sort boks – for med hundrede (måske tusindvis!) af daglige samtaler er det praktisk talt umuligt at få overblik over, hvad kunderne taler om. Med den nyeste AI-teknologi kan I få et datadrevet indblik i, hvad der karakteriserer den gode kundesamtale. Det kan f.eks. være svar på spørgsmål som:

  • Hvilke emner er det, kunderne søger svar på?
  • Hvor gode er I til at håndtere indvendinger?
  • Hvilke kunder havde en dårlig oplevelse og hvordan følger vi op med dem?
  • Hvor ofte forsøger medarbejderne at lave opsalg/krydssalg og hvad gør disse forsøg succesfulde?
  • Hvad er den optimale talehastighed og tale-lytte-ratio?


På webinaret, som vi afholder i samarbejde med Capturi, får du indblik i, hvilke udfordringer den danske kundeservicebranche står overfor i år 2020. Du får konkrete eksempler fra kundecases samt håndgribelige bud på, hvordan teknologi både kan lette mange af de manuelle opgaver og samtidig give et unikt indblik ind i “Voice of the Customer”.

Webinaret henvender sig til:
Dig der arbejder med kundeservice, salg eller kvalitetssikring på et ledende niveau – du kan f.eks. være Kundeservicechef, Customer Experience Manager, Kvalitetssikringschef eller lignende.

Om Capturi
Capturi er en tech-startup med base i Aarhus. Vi har brugt de sidste tre år på at specialisere os i at identificere succesfulde samtaler ved brug af AI, Machine Learning og talegenkendelse.  Vores platform identificerer karakteristikaene bag succesfulde kundesamtaler, og kommer med konkrete indsigter, der gør jer i stand til at kopiere og overføre jeres bedste medarbejderes teknikker til resten af teamet. Med Capturi kommer I til at lukke flere aftaler, onboarde nye medarbejdere hurtigere og sikre højere kvalitet i coaching af teamet.

God fornøjelse

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH allerede i dag og få adgang til videoen: Ai og speech analytics - sådan knækker du koden til den gode kundeoplevelse

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Ai og speech analytics - sådan knækker du koden til den gode kundeoplevelse

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik