Søg og du skal finde...
Guides

Video: Optimér performance på din e-handelsplatform

Den 5. maj afholdte FDIH webinaret "Optimér performance på din e-handelsplatform" i samarbejde med Novataris. Webinaret blev optaget, og som FDIH-medlem, kan du nu se eller gense videoen.

Video: OPTIMÉR PERFORMANCE PÅ DIN E-HANDELSPLATFORM

Det er ingen hemmelighed, at Coronakrisen påvirker de danske netbutikker. Nogle kan opleve en eksplosion af besøgende og øget pres på ens site, mens andre oplever en nedgang, der skaber økonomisk pres på forretningen. En stærk online brugeroplevelse og applikationer, der virker, som de skal, er derfor langt mere ”need to have” end ”nice to have” i disse dage. SEO skal spille, mens risikoen for utilfredse kunder, eller for at miste omsætning, skal være så tæt på nul som muligt.

Dette webinar sætter derfor fokus på at hjælpe de danske netbutikker, så de kan identificere deres flaskehalse, samt hvordan de kan optimere deres online performance.

 

Du kan i videoen blive klogere på:

Hvordan du tester dit site’s performance:

  • Novataris vil gennemgå, hvordan du kan identificere dine flaskehalse samt hvordan du laver en stærk strategi for at optimere din webshop.

Hvilke konkrete tiltag, du kan tage for at opnå et hurtigere site:

  • Novataris gennemgår hyppig forekomne problemer og løsninger, der hjælper dig med at kunne optimere hastigheden på din hjemmeside.

Analyse af user-interface og brugeroplevelse:

  • Kunder stiller i stor grad mange af de samme krav til en hjemmeside – fx. høj hastighed. Men afhængig af, hvad man sælger, kan behovene variere meget. Novataris vil introducere dig til redskaber, som kan give dig indsigt i, om du har for meget information på din hjemmeside, hvordan du kan prioritere i dit indhold, og hvordan du kan teste din brugeroplevelse.

 

Om Novataris

Novataris er et IT-konsulenthus, hvor der leveres skræddersyet IT-løsninger, der er baseret på dybdegående indsigt i kundernes forretning og deres unikke behov. Talerne Mikael Nordgren, partner og administrerende direktør, og Morten Dybdal, Director of Business Development, har begge mange års erfaring indenfor IT og forretningsudvikling. De vil sammen gennemgå, hvordan du bedst muligt kan optimere din performance på din e-handelsplatform.

 

God fornøjelse!

Ikke FDIH medlem?

Bliv medlem hos FDIH i dag og få adgang til videoen af webinaret: Optimér performance på din e-handelsplatform

FDIH medlem

Log ind nedenfor og få adgang til videoen af webinaret: Optimér performance på din e-handelsplatform

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik