Søg og du skal finde...
Guides

E-eksport via Amazon

I "e-eksportguiden Amazon" får du helt konkret viden om, hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig, inden du tager en beslutning om at benytte Amazons platform som kanal for e-eksport af dine varer.

Hvad kræver salg på Amazon og hvad er din strategi?

Amazon har med en omsætning, der i 2017 oversteg 100 mia. kr., en så stor indflydelse på den globale handel, at det skaber bekymring og måske også en ubalance i markedsøkonomien. Men uanset holdning er det vigtigt, at du som virksomhedsejer forholder dig til de muligheder og trusler online markedspladser som Amazon giver bl.a. ift. e-eksport. Amazon er i 14 lande, udover USA, eksempelvis England, Tyskland og Holland, lande vi som danskere ser som naturlige eksportmarkeder. Ved at benytte Amazons platform til e-eksport, får du med andre ord adgang til forbrugerne på disse markeder. Hvilke fordele og ulemper vil et sådan valg have for din virksomhed?

E-eksportguiden gennemgår 6 vigtige områder ift. etablering af e-eksport på Amazon

I denne guide finder du en række konkrete tips til, hvordan du kan komme i gang med at benytte Amazons platform til e-eksport, samt hvordan du sikrer dig løbende succes.

Som udgangspunkt har alle adgang til at sætte varer til salg på Amazons platform. Der findes forskellige kontotyper tilpasset forskellige forretningsstørrelser. Og med dette, som alt andet ifm. din virksomhed, er en grundig og gennemtænkt strategi basis for dit valg. Hvilke fordele og ulemper er der ved at etablere sig på Amazons platform? Hvilke research værktøjer findes på markedet mv., samt hvilke opgaver er der i forbindelse med opstart og den løbende optimering? Og ved alle valg er der som bekendt også et fravalg. En strategi kan derfor ligeså godt være et bevidst fravalg af Amazon.

 I eksportguiden får du konkret viden om:

  • 340 millioner potentielle kunder
  • Hvordan sælger du på Amazon?
  • Strategi
  • Opstart
  • Løbende optimering
  • Business-to-Busines (BtB) på Amazon

Ikke medlem af FDIH? 

FDIH medlem?
Log ind og download ALLE 6 kapitler af "e-eksportguiden Amazon"

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik