Søg og du skal finde...
Guides

Video: SEO strategi 2020 - Styrk din position på Google

Den 23. april 2020 afholdte FDIH et webinar i samarbejde med InboundCPH. Webinaret er blevet til en video, du som FDIH-medlem kan se eller gense her på siden. I videoen får du viden om SEO strategi 2020: Styrk din position på Google.

SEO strategi 2020: Styrk din position på Google

Webinaret blev afholdt i samarbejde med InboundCPH. Søgemaskineoptimering er essentielt og bør blive prioriteret, som en central del af din digitale e-handelsstrategi, hvis du vil vinde kunderne og klare dig i konkurrencen på Google. En SEO strategi  er  langsigtet og i denne video sætter vi, i samarbejde med InboundCPH, fokus på de essentielle SEO-initiativer, du bør have fokus på for at opnå gode positioner på Google.

FDIH analyser viser

Ifølge FDIH's undersøgelse starter 8 ud af 10 danskere et planlagt køb med at søge informationer på Google, og i 2019 omsatte den samlede danske onlinehandel for 146 milliarder kr. ifølge Dansk Erhverv. Danskerne søger over 8 millioner gange på Google – hver eneste dag.

I videoen SEO strategi 2020 - Styrk din position på Google får du:

Konkrete tal for e-handelvirksomheder baseret på data fra 122 mio. besøg på forskellige danske virksomheders websites. Derudoverfår du en strategisk forståelse for Google som salgskanal og du bliver klædt på til at definere retning og rammer for din SEO-strategi.

Videoen SEO strategi 2020 er for dig som;

Er leder og/eller beslutningstager i e-handel- og B2C-virksomheder, og derfor vil der kun være begrænset fokus på det operationelle.

InboundCPH SEO tilbud

I forlængelse af webinaret tilbyder InboundCPH dig en gratis analyse, som kan vise dit vækstpotentiale i form af salg og leads ved realisering af en målrettet SEO-strategi.

Om Henning Madsen, InboundCPH

Henning Madsen har arbejdet strategisk med SEO for en række af de største danske og internationale virksomheder og organisationer gennem 20 år. Han er kendt for at formidle kompleksiteten af SEO på en simpel, energisk og humoristisk måde og går i folkemunde under navnet SEO-Henning.

Om InboundCPH

InboundCPH er et af Danmarks førende search-bureauer med speciale i søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads (SEM) og konverteringsoptimering (CRO). De samarbejder med digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Lauritz.com, Alm. Brand, Codan, AlfaPeople, Sundhed.dk og Atea. De arbejder ud fra en præmis om, at succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og bureau. Derfor er gode relationer afgørende og noget af det, de vægter allerhøjest. De er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går ind i jeres forretning med liv og sjæl.

God fornøjelse!

Ikke FDIH-medlem?

Bliv FDIH-medlem allerede i dag og få adgang til videoen: SEO strategi 2020 - Styrk din position på Google

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: SEO strategi 2020 - Styrk din position på Google

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik