Søg og du skal finde...
Guides

Video: Sådan: 7 automatiserede salgsflows, der sælger mens du sover

Den 27. maj 2020 afholdte FDIH et webinar i samarbejde med Novicell. Du kan som FDIH-medlem nu se eller gense webinaret her på siden, og blive klogere på begrebet pyjamaspenge.

’The new normal’ er i endnu højere grad automatisering, idet det frigør ressourcer til at prioritere salgs- og marketingindsatsen optimalt. 


Fra vugge til grav
 
I videoen bliver du klogere på, hvordan du kan understøtte hele kunderejsen med automatiserede flows, som udnytter kundens livscyklus. Du får 7 konkrete bud på salgsflows, der sælger… mens du sover, og som alle er baseret på vores mange års erfaring med salgsautomatisering. Så kan du bruge din tid og dine penge der, hvor du får endnu mere udbytte.

Novicell giver dig:

  • Konkrete eksempler på salgsautomatisering
  • Indblik i hvilke data, der er nødvendige for at kunne understøtte salget igennem hele kunderejsen
  • Indsigt i de ting, du IKKE skal gøre, når du arbejder med salgsautomatisering


Om Novicell
Novicell er et fullservice digitalt konsulent- og webudviklingsfirma med 300 medarbejdere med hovedkontor i Aarhus og med afdelinger i både København, London, Oslo, Madrid og Barcelona. Deres ekspertise dækker digital strategi, marketing, business intelligence, digital design, SEO og webudvikling og it-arkitektur. De samarbejder med store danske virksomheder så som Salling.dk, ILVA, Bauhaus, Skagen Food, Bertoni of Denmark, Webapoteket og PILGRIM.

Om taleren
Marianne Holmgaard Hahn, Inbound Marketingchef fra Novicell, kommer med mere end 7 års erfaring i at rådgive og eksekvere B2B og B2C virksomheder inden for salgs- og marketingautomatisering. Hun har arbejdet med virksomheder som Waoo, Pilgrim, OK, Proshop og mange flere.

Rigtig god fornøjelse!

Ikke FDIH-medlem?

Bliv FDIH-medlem allerede i dag og få adgang til videoen: Sådan: 7 automatiserede salgsflows, der sælger mens du sover

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Sådan: 7 automatiserede salgsflows, der sælger mens du sover

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik