Søg og du skal finde...
Guides

Video: Fra data-diagnose til marketing-kur

Den 6. maj 2020 afholdte FDIH et webinar i samarbejde med Web2Media. Som FDIH-medlem kan du nu se eller gense webinaret her på siden, og blive klogere på, hvordan du udvikler din forretning med en datafokuseret tilgang.

FRA DATA-DIAGNOSE TIL MARKETING-KUR

Webinaret blev afholdt i samarbejde med Web2Media. Det er ingen hemmelighed, at e-handlere har brug for nødvendige data, så man løbende kan optimere sin forretning. Udfordringen opstår, når denne data også skal destilleres til indsigter og ydermere skal implementeres. For der skal ikke bare indhentes viden og genereres data – der skal også overføres viden i praksis, anvende indsigten via konkrete tiltag samt sikre, at denne indsats også skaber et reelt udbytte.

Ved at se eller gense webinaret, vil du få konkrete værktøjer til at generere værdifulde data, hvilket kan definere din marketingtaktik for øget ROAS og CLV – og specielt i en tid, hvor behovet for fokus og ressourceoptimering er større end nogensinde før.
Web2Medias dataspecialist, Louise, præsenterer, hvordan du kan øge dine kunders livtidsværdi (CLV) gennem datafokus, og samtidig øge effekten af dine marketingkroner.

 

I videoen kan du få inspiration til, hvordan du:
- Identificerer din forretnings kernemålgruppe(r)
- Udarbejder playbook fra dataindsigter til actions
- Implementerer indsigter på tværs af kanaler 
- Øger ROAS ved at optimere måden, du allokerer spend 
- Målretter dine kampagner imod din kernemålgruppe
- Fastholder og plejer dine nuværende kunder for øget CLV
- Tiltrækker nye potentielle kunder fra din kernemålgruppe
- Løbende kalibrerer resultater og tilretter (testing mindset)

Alt dette vil blive understøtte af konkrete case-eksempler fra Web2Medias daglige arbejde hos mellemstore og store danske, og internationale webshops.

Videoen er ekstra interessant for dig som arbejder med:
Marketingansvarlige, Marketing Managers, CMOs, Webshop Managers og E-Commerce Managers


Om Web2Media  
Web2Media er et digitalt marketingbureau med 50+ specialister samlet under ét tag. Deres styrker og fagligheder spænder bredt fra forretningsorienteret rådgivning om og eksekvering af digital strategi på tværs af digitale kanaler og marketing discipliner så som marketing automation, søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, customer experience og sociale medier.

Uanset forretningstype er deres mål i samarbejder altid at bistå nationale og internationale virksomheder med at udnytte potentialet for salg og vækst. Med en holistisk tilgang til den overordnede forretning med tilhørende mål, identificerer de indsatser og tiltag, der sikrer vækst på den korte og lange bane samt maksimerer udbytte af marketingbudget.

 

God fornøjelse!

Ikke FDIH-medlem?

Bliv FDIH-medlem allerede i dag og få adgang til videoen: Fra data-diagnose til marketing-kur

FDIH medlem

Log ind nedenfor og se eller gense videoen: Fra data-diagnose til marketing-kur

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik