Søg og du skal finde...
Guides

Sælg dine varer på Wupti Markedsplads

Wupti er en dansk markedsplads, du som e-handler kan benytte for at nå en bred målgruppe. Wupti giver dig her en guide til, hvordan du opretter dig som sælger på Wupti Markedsplads.

I denne guide fortæller medlemsorganisationen Wupti, hvordan du hurtigt og nemt som sælger på wupti markedsplads

Som webshop-ejer kan du stå over for udfordringen med, at det er svært at blive eksponeret for potentielle kunder. Ved at tilslutte dig wupti marketplace har du mulighed for at bruge wupti som dit udstillingsvindue og derigennem øge dit salg.

Gode grunde til at få dine produkter på wupti markedsplads:

Hvad er en markedsplads?
Populariteten for markedspladser er stigende og flere og flere virksomheder bruger i dag markedspladser som deres primære salgskanal eller som supplement til eksisterende. Det er nemt, at sælge gennem en markedsplads og opgaver som marketing og vedligeholdelse af platformen varetages af markedspladsen, så den enkelte sælger kun skal fokusere på at håndtere de indkomne kundeordre. 

Opret din butik på wupti markedsplads, ved blot at indtaste dine virksomhedsoplysninger.
Her er en klar beskrivelse af virksomheden og dens returpolitik vigtig, da kunden dermed let og overskueligt kan gennemskue, hvem de handler med, når de foretager et køb på wupti marketplace.

Derefter uploades varekataloget, som kan gøres både manuelt og via et produktfeed. Her er det vigtigt, at have gode billeder i høj kvalitet samt en god produktbeskrivelse med relevante og korrekte oplysninger så kunden let kan gennemskue, hvad varen indeholder.   

Vareinformationer som pris og lagertal tilføjes herefter, og den ønskede prisstrategi er op til den enkelte sælger. Herefter er du klar til at sælge dine produkter på wupti.com og derigennem øge dit salg.

Når du har oprettet dig som sælger på wupti markedsplads kan du nemt løbende følge med og have et overblik over dit salg på wupti.com. Du vil af en af vores kompetente medarbejdere i team wupti marketplace grundigt blive lært op i brugen af den brugervenlige mirakl-platform, hvorfra du kan navigere og styre din shop på wupti marketplace.

Hvad koster det at være en del af wupti markedsplads?
For at være en del af wupti marketplace betales der et månedligt abonnement samt en kommisionssats som varierer alt efter produktkategorien. Det giver sælgerne adgang til at få deres produkter eksponeret i nyhedsbreve og igennem paid search, som kan være med til at booste salget.    

Stadig i tvivl? Få mere information 

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen