Netværksgrupper, guides, medlemssider og brugbare værktøjer

Er du medlem af Dansk Erhverv og har du brug for faglig indblik og hjælp i hverdagen?
Bliv medlem af et af vores netværksgrupper, læs en af vores guides eller find inspiration og viden uploadet af andre medlemmer. Det hele er indehold i medlemskabet.

Et medlemskab af Dansk Erhverv giver dig adgang til to vigtige ting i hverdagen;
Adgang til et stort og meget kompetent fagligt netværk samt mulighed for at blive klogere på helt konkrete emner med e-handel som omdrejningspunkt.

Bliv del af en af vores netværksgrupper:

Mange dygtige erfarne mennesker er ansat i Dansk Erhvervs medlemsvirksomheder, men nogen gange giver input og inspiration fra andre brancher eller blot andre personer med anden erfaring mulighed for at løse hverdagens opgaverne lidt anderledes og (måske) bedre. Denne erfaringsudveksling sker bl.a. i vores netværksgrupper.

Nogle netværksgrupper har deltagere fra både Jylland og Sjælland, mens andre udelukkende har deltagere fra enten Jylland, Fyn eller Sjælland.

Fælles er dog, at netværksgruppen skal have en formand, som tager ansvaret for at gruppen kører rent administrativt. Denne er oftest den person, der foreslår os at oprette netværksgruppen, men kan også være én blandt gruppens øvrige medlemmer.

Samtidig er fortrolighed en meget vigtig faktor i vores netværksgrupper. Fortrolighed opstår når gruppens medlemmer mødes jævnligt og har indflydelse på, hvem der bliver optaget i gruppen, så der ikke er deltager fra konkurrende virsomheder i netværkesgruppen.

Download og læs guides med e-handel i centrum

Har du brug for viden præsenteret i overskuelig format uden at gå på kompromis med kvaliteten? 

Er din virksomhed ved at etablere sig på nye spændende markeder, eller er I der allerede og har brug for konkret viden om særlige forhold omkring e-eksport? I samarbejde med Makes You Local får du mulighed for at downloade og læse en række guides med fokus på e-eksport til mange forskellige lande.

Handelsplatformen Amazon holder mange danske e-handlere godt øje med både ift. konkurrence men også som mulighed for at bruge platformen som afsætningskanal for egne vare. Også dette kan du downloade guides, hvori du får information om, hvordan du kan komme i gang, ligesom du har mulighed for at hente en guide som fortæller, hvordan du kan komme igang med at sælge på den danske handelsplatform Wupti.

Valg af den rigtige betalingsløsning samt hvordan du undgår svindel, marketing og mere sæson orienterede udfordringer finder du også guides om.

Medlemssiderne indeholder cases, nyheder, medlemstilbud og/ eller events afholdt af Dansk Erhvervs medlemmer

Medlemssiderne er en helt unik mulighed for alle Dansk Erhvervs medlemmer. Dette er nemlig medlemmets egen side på vores website. Her kan virksomheden beskrives genrelt, kunde- og produktcases uploades, nyheder breakes ligesom det er muligt at uploade særlige tilbud til andre medlemmer af Dansk Erhverv eller invitere til events afholdt af virksomheden.

Værktøjskassen til din hverdag

I værktøjskassen har vi samlet "lidt af hvert", som kan være en hjælp til dig i hverdagen.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik