Trolle Reklame

Basisinformationer

Bureau
Business to business

Hvem er vi?

Hej,

Så kunne du ikke lade være med at kigge forbi min profil alligvel :-)

Men nu når du er her, så lad mig da lige præsentere mig selv. Mit navn er Troels Hansen - men bliver af de fleste bare kaldt for Trolle.

Jeg er ejer af dette webbureau, som startede helt tilbage i 2009.

Jeg hjælper iværksættere og mindre virksomheder med produktion af logoer, hjemmesider og webshops. Derududover arbejder jeg også med mange af mine kunders online markedsføring, såsom Google Adwords og søgemaskineoptimering (SEO).

Jeg har hjulpet over 2.000 virksomheder siden jeg blev selvstændig.

Hvis du vælger mig som bureau kan du være sikker på én ting! Jeg har fokus på at skabe resultater, der kan mærkes på bundlinjen.

Jeg starter ALDRIG med at markedsføre en kunde, hvis jeg f.eks. kan se at der er noget galt med hjemmesiden eller webshoppen. Det vigtigste er at få styr på hjemmesiden først inden der skal bruges penge på at få trafik til den!

Når jeg laver hjemmesider for mine kunder har jeg MEGET fokus på at lave hjemmesider der sælger!

En hjemmeside giver jo først værdi for dig som virksomhed, når den kan konvertere et besøg til en henvendelse / kunde. Og derfor rådgiver jeg hele vejen rundt - alt fra tekster, billeder, videoer, online omdømme etc.

Rent prismæssigt ligger jeg også i den lave ende. En standard hjemmeside koster f.eks. 4.995,- + moms. Og jeg designer indtil du er tilfreds.

Jeg er ikke typen der snakker efter munden, men kommer med min ærlige mening ud fra min erfaring - hver gang! Og det er ikke fordi jeg ønsker at være hård overfor mine kunder, men jeg ønsker bare at give dem de bedste råd. Om man så vælger at lytte og gøre brug af den viden jeg har - er så en helt anden sige af sagen, men min ærlige mening for du i hvert fald altid!

Desuden elsker jeg at dele tips og tricks ud til mine kunder, hvis jeg har noget der vil kunne give dem flere kunder i deres forretning.

Besøg min hjemmeside eller se hvad nogen af mine kunder siger om mig her: https://dk.trustpilot.com/review/trolle-reklame.dk

Og du er altid velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev på min hjemmeside, hvor jeg deler gratis tips og tricks ud indenfor markedsføring og en lille smule iværksætteri.

Og du er også mere end velkommen til at give mig et ring på 71 99 32 49, hvis du er interesseret i at jeg skal hjælpe dig med at vækste din virksomhed.