Porcani Hundeartikler

Porcani Hundeartikler

Web:
www.porcani.dk
Branche:
Bolig, Have, Blomster, husdyr
Marked:
Business to consumer
Email:
info@porcani.dk
Telefon:
46373900

Kort om Porcani Hundeartikler

Porcani's primære fokus er at sælge sundt, kødholdigt og kornfrit hundefoder og kattefoder samt tilbehør til hunde og katte. Vi er kritiske når vi udvælger vores sortiment og kvaliteten skal være 100% i orden.

Hundefoder fra Orijen, Acana, Rigtighundemad, Carnilove og Essential Foods - Hos Porcani finder du de bedste produkter til billige priser. Hurtig levering, fri fragt og rigtig god kundeservice. Målet med Porcani er at introducere nye, innovative, sunde og mentalt stimulerende produkter til hunde og hundeejere. Vi vil gerne opfordre og bidrage til postitiv opdragelse og aktivt samvær med hunde. Porcani's primære fokus og passion er sundt og naturnær fodring af hunde. Ved et nøje sammensat udvalg af hundefoder vil vi gerne bidrage til at vores firbenede venner får den mest optimale kost og det er vores ønske at vi kan påvirke vores kudner til at tænke over hvad de fodrer deres hunde med. Vi ønsker ikke majs, hvede, soya og skadelige tilsætningsstoffer i vores hundefoder og ingen ftalater i vores hundelegetøj. Vi har en holdning til det vi sælger.

Vi ønsker at alliere os med samarbejdspartnere der kan se vigtigheden i at tilføre vores virksomhed værdi og vækst ligesom vi ønsker at tilføre værdi til vores kunder via god kundeservice og relevante produkter.

Siden er forbeholdt FDIH medlemmer

Hvis du er medlem af FDIH, kan du læse indholdet ved at logge ind herunder

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Projektchef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Charlotte Ahm
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef