Consignor A/S

Basisinformationer

Logistik
Business to business

Hvem er vi?

Mere end 10.000 kunder baserer deres forsendelsesproces på Consignor, og har gjort vores softwareplatform til en del af deres langsigtede forretningsstrategi.

Consignor understøtter verdens største transportørbibliotek og har et solidt design, som følger med ambitioner om mange leveringer til mange typer markeder i forskellige lande. Vi betjener såvel nyetablerede webshops som koncernlagre, der håndterer mere end 6.000 pakker i timen og kan integreres til alle typer systemer: Webshop, ERP, WMS m.m.

Servicen Ship Advisor bygger leveringsfleksibilitet ind i din webshop, og giver dine kunder passende og forskellige leveringsalternativer at vælge imellem.

Baseret på postnummer og vægt/volumen filtrerer Ship Advisor leveringsalternativerne og beregner fragtprisen med det samme. Uanset hvilket fragtalternativ din kunde vælger, bliver alt gemt i skyen og er således, via integration til Consignor, klar til at blive printet på en fragtlabel på lageret.

Consignor blev stiftet i 1997. Vi har altid fokuseret på systemer til transport administration (TA), i dag kaldet Delivery Management (DM). Vi er mere end 130 ansatte og er vokset til at være den største udbyder af DM-systemer i Norden.