Persondataforordningen

Video om GDPR

Lovgivningen om persondataforordningen (GDPR) er kompleks og kan være svær at forstå. Du får her en række videoer, med persondataforordningen i fokus. Ved hver video finder du de tilhørende slides til download.

Få hjælpe til at skrive din persondatapolitik

Videoen varer ca. 20 minutter

Se videoen og få konkrete tips til at skrive din persondatapolitik

Skal permissions fornyes, inden GDPR træder i kraft 25. maj?

Videoen varer 15 minutter

Se video om dette centrale spørgsmål 

Persondataforordningen (GDPR) gælder for persondata

Videoen varer 5 minutter

Se video om hvad persondata er og hvornår gælder GDPR? 

Databehandlere i 3. lande - hvordan gør vi det lovligt?

Videoen varer ca. 30 minutter

Se video v/ Michael Gorm Madsen, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

 

Profilering af kunderne - hvilke krav stiller forordningen

Videoen varer 30 minutter

Se video v/ Michael Gorm Madsen, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

Datatilsynet - håndhævelse og straf

Videoen varer 46 minutter

Se video v/ Peter Fogh Knudsen, kontorchef, Datatilsynet og download hans præsentation her

360 graders digital marketing - hvordan gør vi det lovligt?

Se video v/ Anders Wernblad, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

Nyt fra medlemmer

14. jun 2019 Element Logic Denmark a/s
Element Logic barsler med banebrydende lagerrobotteknol...
13. jun 2019 Lingtech A/S
En ny begyndelse
13. jun 2019 webCRM
Ny integration med Zapier!

Medlems-cases

12. jun 2019 Vertica A/S
Brødrene Dahl
12. jun 2019 Vertica A/S
Bolia

Nye medlemmer

12. jun 2019
Branche: Bureau
compent.dk
7. jun 2019
Branche: Film, Musik, Bøger, Spil og Legetøj
www.scanmaps.dk
6. jun 2019
Branche: Software
www.sap.com/denmark

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.