Persondataforordningen

Video om GDPR

Lovgivningen om persondataforordningen (GDPR) er kompleks og kan være svær at forstå. Du får her en række videoer, med persondataforordningen i fokus. Ved hver video finder du de tilhørende slides til download.

Få hjælpe til at skrive din persondatapolitik

Videoen varer ca. 20 minutter

Se videoen og få konkrete tips til at skrive din persondatapolitik

Skal permissions fornyes, inden GDPR træder i kraft 25. maj?

Videoen varer 15 minutter

Se video om dette centrale spørgsmål 

Persondataforordningen (GDPR) gælder for persondata

Videoen varer 5 minutter

Se video om hvad persondata er og hvornår gælder GDPR? 

Databehandlere i 3. lande - hvordan gør vi det lovligt?

Videoen varer ca. 30 minutter

Se video v/ Michael Gorm Madsen, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

 

Profilering af kunderne - hvilke krav stiller forordningen

Videoen varer 30 minutter

Se video v/ Michael Gorm Madsen, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

Datatilsynet - håndhævelse og straf

Videoen varer 46 minutter

Se video v/ Peter Fogh Knudsen, kontorchef, Datatilsynet og download hans præsentation her

360 graders digital marketing - hvordan gør vi det lovligt?

Se video v/ Anders Wernblad, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

Nyt fra medlemmer

19. aug 2019 Flyeralarm aps
NY: krus med gravering
19. aug 2019 Flyeralarm aps
Mød vores kunder: Frau Rath
19. aug 2019 Flyeralarm aps
GO GREEN WITH US

Medlems-cases

Nye medlemmer

13. aug 2019
Branche: Logistik
www.webshipper.dk
11. aug 2019
Branche: Tøj, Sko og Smykker
dryandcool.dk

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen