Persondataforordningen

Video om GDPR

Lovgivningen om persondataforordningen (GDPR) er kompleks og kan være svær at forstå. Du får her en række videoer, med persondataforordningen i fokus. Ved hver video finder du de tilhørende slides til download.

Få hjælpe til at skrive din persondatapolitik

Videoen varer ca. 20 minutter

Se videoen og få konkrete tips til at skrive din persondatapolitik

Skal permissions fornyes, inden GDPR træder i kraft 25. maj?

Videoen varer 15 minutter

Se video om dette centrale spørgsmål 

Persondataforordningen (GDPR) gælder for persondata

Videoen varer 5 minutter

Se video om hvad persondata er og hvornår gælder GDPR? 

Databehandlere i 3. lande - hvordan gør vi det lovligt?

Videoen varer ca. 30 minutter

Se video v/ Michael Gorm Madsen, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

 

Profilering af kunderne - hvilke krav stiller forordningen

Videoen varer 30 minutter

Se video v/ Michael Gorm Madsen, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

Datatilsynet - håndhævelse og straf

Videoen varer 46 minutter

Se video v/ Peter Fogh Knudsen, kontorchef, Datatilsynet og download hans præsentation her

360 graders digital marketing - hvordan gør vi det lovligt?

Se video v/ Anders Wernblad, advokat, Bird & Bird og download hans præsentation her

Medlems-tilbud

12. dec 2018 Erhvervsakademi Midtvest
Kurser
6. dec 2018 jimihove.dk = online marketing
25% rabat på de 3 første måneder på al online marketing

Nye medlemmer

11. dec 2018
Branche: Software
priceshape.dk
10. dec 2018
Branche: Tøj, Sko og Smykker
www.naturebaby.dk
7. dec 2018
Branche: Logistik
www.boewe-systec.com

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.