Events

Foredrag om spredning af loyalitetsvirus
Afholdes af Winholistic ApS

Gå ikke glip af årets loyalitetsoplevelse. Peter Winther har netop udgivet sin første bog om loyalitet ”The Loyalty Virus – Highly Contagious”. Denne aften fortæller han væsentlige pointer fra bogen og giver inspiration til, hvordan alle kan få udbytte af at tænke loyalitet ind i hverdagen.

20. jun 2019
Ballerup
Mere info
Forretning Online Konference 2019
Afholdes af Novicell

For 8. år i træk holder Novicell konference med 25 ekspertindlæg. 560 deltog sidste år. Glæd dig til en lang række virksomheder og digitale eksperter, der deler ud af deres guldkorn. Tilmeld dig i Aarhus 26. juni via linket

26. jun 2019
Aarhus
Mere info
Kaffepausens Eventworkshop: Den røde tråd på et sølvfad
Afholdes af NemTilmeld.dk og Rungstedgaard

Gratis heldagsworkshop for dig der planlægger arrangementer og gerne vil skabe (endnu) bedre oplevelser for deltagerne. Dit udbytte bliver en tydelig rød tråd i jeres fremtidige arrangementer, og du lærer, hvordan du bruger den i både kommunikationen og de fysiske rammer.

29. aug 2019
Rungsted
Mere info
Outstanding People 2019
Afholdes af Green.Click A/S

Tag med til Outstanding People Event og få ny viden, du kan bruge direkte i dit arbejde! Læs mere om de spændende gæster; Giovanni Niese, Nicolaj Lange, Mogens Nørgaard, Hanne Lindblad og Alexander Kjerulf her.

4. sep 2019
Aalborg
Mere info
eCommerce Power Day 2019 - by No Zebra
Afholdes af No Zebra

For 3. år i streg inviterer vi alle landets digitale ildsjæle, e-handlere og online marketingfolk til en af Danmarks fedeste og mest energiske e-handelskonferencer, eCommerce Power Day. Oplev 12 speakers på scenen, deltag i Master Classes og nyd en dag med stort udbytte og læring!

12. sep 2019
Aarhus
Mere info
Mød FLYERALARM på Sign, Print & Pack messen
Afholdes af Odense Congress Center

Kom og mød det nordiske FLYERALARM team på Sign, Print & Pack messen i Odense for at få en snak om jeres muligheder ift. tryksager. Du kan møde os både den 18. og 19. september kl. 9-17. På messen giver vi dig muligheden for at vinde 100 stk. økologiske bomuldstakser med print af dit næste event.

18. sep 2019
Odense
Mere info
Foredrag om spredning af loyalitetsvirus
Afholdes af Winholistic ApS

Gå ikke glip af årets loyalitetsoplevelse. Peter Winther har udgivet sin første bog om loyalitet ”The Loyalty Virus – Highly Contagious”. Denne aften fortæller han væsentlige pointer fra bogen og giver inspiration til, hvordan alle kan få udbytte af at tænke loyalitet ind i hverdagen.

19. sep 2019
Ballerup
Mere info
Gratis medlemsdag for GS1 medlemmer
Afholdes af GS1 Denmark

Programmet dækker både need-to-know om stregkoder og updates om stamdata. Og så har vi tilføjet en inspirationssession, om hvordan GS1 støtter din virksomheds vækst i den digitale virkelighed. Igen i år giver gæstetalere fra handlen deres besyv med om, hvorfor og hvordan de bruger GS1.

24. sep 2019
Århus
Mere info

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.