Events

SEO algoritmen anno 2018
Afholdes af Quisma

Kom med til Quismas næste Q:Session, hvor SearchMetrics besøger os. De vil give en solid indføring i, hvordan man skaber god ranking anno 2018. SearchMetrics er en platform, hvor du bl.a. kan følge med i din SEO ranking. Med andre ord - de ved, hvad der virker i Googles algoritmer lige nu. De har st

24. apr 2018
Aarhus
Mere info
Fremtidens ecommerce: Strategier og platforme 2018
Afholdes af Novicell

Teknologichef Adam Peter Nielsen anbefaler strategier og platforme inden for ecommerce. Hvilke muligheder opstår i 2018? Og hvordan bliver du klar til fremtidens markedsdynamikker og international handel?

25. apr 2018
Middelfart
Mere info
SEO algoritmen anno 2018 - Med SearchMetrics
Afholdes af Quisma

Kom med til næste Q:Session, hvor SearchMetrics besøger os. De vil give en solid indføring i, hvordan man skaber god ranking anno 2018. SearchMetrics er en platform, hvor du bl.a. kan følge med i din SEO ranking. Med andre ord - de ved, hvad der virker i Googles algoritmer lige nu. De har statistikk

26. apr 2018
København
Mere info
Morgenbriefing: Får du nok værdi ud af dine data?
Afholdes af LIFTED

Få inspiration til at bruge din virksomheds data til at effektivisere din markedsføring og øge dit salg. Hør hvordan du kan strukturere virksomhedens data, så de kan anvendes til at øge effekten af markedsføringen samtidig med at omkostningerne reduceres.

3. maj 2018
København
Mere info
Google mobile first - med Google!
Afholdes af Quisma

Vi afholder en eksklusiv Q:Session hos Google i København, hvor du kan få et indblik i, hvad mobile first betyder for dit website i 2018. Sikre din plads til Q:Session nu - der er kun 100 pladser!

9. maj 2018
København K
Mere info
Diplomuddannelse i digital marketing
Afholdes af LIFTED

Få en solid grundforståelse for de vigtigste digitale marketingdiscipliner, samt de kompetencer som markedet efterspørger. Uddannelsen er ideel for dig, som er med til at planlægge og implementere virksomhedens digitale strategi og som ønsker at styrke dine kompetencer indenfor digital marketing.

15. maj 2018
København
Mere info
Digital Marketing
Afholdes af KEA Kompetence

Emner og værktøjer, i en kombination af teori og praksis: -Digital strategi -Digital kampagneplanlægning -Sociale medier -Medieindkøb -Big data/social data -SEO (søgemaskineoptimering) -SEM (søgeordsmarketing, Adwords) -Retargeting, display, affiliate -Google analytics, test -CRM, email ma

17. maj 2018
Hellerup
Mere info
Brush-up: Bliv opdateret på de nyeste muligheder
Afholdes af LIFTED

LIFTEDs digitale eksperter deler ud af deres viden, så du bedre kan udfordre f.eks. kolleger, medarbejdere og bureauer. Brush-ups sørger for at holde dig opdateret med de nyeste regler, ændringer, muligheder og risici indenfor de 8 vigtigste og mest relevante digitale marketingdiscipliner.

14. jun 2018
København
Mere info

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Anders Henneberg Kaltoft
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Charlotte Ahm
Projektleder - på barsel
Pernille Trieb
Projektleder
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef
Anne K. Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice