Events

Salesforce Live: Danmark
Afholdes af Salesforce

Virtuelt event fyldt med inspirerende talere, tankevækkende paneldebatter og engagerende kundehistorier for alle, der er interesseret i virksomhedsvækst, forandringsledelse og teknologi.

1. okt 2020
Online
Mere info
SEO-kursus – Avanceret
Afholdes af Vestjysk Marketing

Dette kursus henvender sig til dig, der er har styr på det mest basale inden for søgemaskineoptimering, men gerne vil udbygge din viden og få de nyeste og seneste input til forbedring af dit site. Du ønsker større viden om, hvordan du kan opnå bedre placeringer i Google.

6. okt 2020
Online - webinar
Mere info
Commerce Excellence 2020 Aarhus
Afholdes af Apport Systems

På konferencen fokuseres der primært på Commerce udfordringer indenfor logistik, indkøb og IT-infrastruktur hos virksomheder med b2b og b2c kunder samt deres erfaringer med Omnichannel. På #CE2020 præsenteres inspirerende kundecases med fokus på håndtering af udfordringer som dem vi ser i dagen.

21. okt 2020
Aarhus
Mere info
PIM ERFA-møde - AFLYST
Afholdes af Immeo

For os er det vigtigt at skabe de bedste forudsætninger for din commerce løsning og derfor har vi mange kunder med interesse for PIM løsninger. PIM handler om forretning og om at skabe den bedste produktoplevelse for kunderne. Hos Immeo har vi stor erfaring med PIM og den viden vil vi gerne dele.

23. okt 2020
København V
Mere info
Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365
Afholdes af CGI og Computerworld

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre funktioner.

24. okt 2020
Webinar
Mere info
Informationsmøde på Cphbusiness
Afholdes af Cphbusiness

Ønsker du at videreuddanne dig ved siden af dit job, er mulighederne mange. På informationsmødet får du en præsentation af og overblik over vores akademi- og diplomuddannelser. Kom og hør mere, når vi holder informationsmøde i Nansensgade i København K.

28. okt 2020
København K
Mere info
WEBINAR: SÅDAN STYRKES ET GLOBALT BRAND
Afholdes af Immeo

I dette webinar vil Falcks dele deres erfaringer fra deres rebranding og de strategiske udfordringer og behov det indebar. Branding-bureauet Make står bag Falcks nye prisvindende brand, og de fortæller om udarbejdelsen Læs mere om eventet her: https://bit.ly/2H2ni7z

29. okt 2020
Virtuelt
Mere info
SEO-kursus – Basis
Afholdes af Vestjysk Marketing

Få styr på de mest basale krav som søgemaskinerne stiller for at dit website bliver placeret godt i Google. At ligge højt i Google på de søgeord dine kunder bruger, er den bedste og billigste markedsføring din virksomhed kan investere i.

18. nov 2020
Online - webinar
Mere info
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik