Events

ONLINE - E-com Category Management Workshop
Afholdes af Nielsen

Vi går gennem Nielsen's Category Management framwork som følger ECR's. Efter workshoppen vil du bedre være i stand til at implementere Category Management i din forretning herunder udvælge kategorier, produkter og forstå best practice på visual merchandising og prissætning.

14. apr 2020
Hellerup
Mere info
LEDERWEBINAR: SEO-STRATEGI 2020 - B2B (online)
Afholdes af Henning Madsen

Hvis din virksomhed skal vinde kunderne og klare sig i den hånde e-handels branche, skal SEO prioriteres som en central del af din digitale strategi. På webinaret giver vi dig strategisk forståelse for Google som salgskanal og klæder dig på til at definere retning og rammer for din SEO-strategi.

14. apr 2020
Online - hele landet
Mere info
Øg trafik og konverteringsrate: Brug taktisk content i din webshop (online)
Afholdes af Kasper Kristensen, Vertica

Der er meget snak om content marketing – og med god grund. Godt content kan gøre en stor forskel for dine kunder og dermed for din forretning. Ikke kun til at drive trafik – men også til at hæve konverteringsraten og loyaliteten. Men hvordan får du mest muligt ud af dit content og din indsats?

14. apr 2020
Webinar
Mere info
Sådan får du den ultimative søgemaskine i din webshop (online)
Afholdes af Jens Hofman Hansen, Vertica

Vores skarpe UX’er og digitale forretningsudvikler Jens Hofman Hansen vil på dette webinar dele sine bud på konkrete tiltag, der skaber den bedst mulige søgemaskine med mindst muligt manuel indsats. Én af de vigtigste pointer kan vi allerede servere for dig her: Du kan ikke bare kopiere Google!

15. apr 2020
Webinar
Mere info
Skal du med på app-bølgen (online)
Afholdes af Novicell

På dette webinar stiller vi skarpt på fordelene ved at tænke app ind som strategisk kanal for din forretning. Og vi ser nærmere på fordele og ulemperne ved de forskellige muligheder, der er for at udkomme med en app: PWA, Native og Cross-platform.

16. apr 2020
Online
Mere info
Merchandising Center webinar (online)
Afholdes af Raptor Services

On April 16 at 10 AM we are hosting a webinar about Raptor Merchandising Center. Our COO, Jan Skov, will show a live demo based on business-critical challenges. You will also learn how to highlight certain products to maximize sales, boost products you want to clear from stock and much more.

16. apr 2020
Hele landet - online
Mere info
Google Local Inventory Ads webinar (online)
Afholdes af WakeupData

Vidste du, at 33% af alle Google-søgninger er placeringsbaserede? I dette webinar fra Wakeupdata finder du ud af, hvordan forskellige brands og detailhandlere kan øge deres fodtrafik i butikken og maksimere deres offline salg ved hjælp af Google Local Inventory Ads.

16. apr 2020
Online webinar
Mere info
Sådan kan jeg få en webshop på kun 2 uger (online)
Afholdes af Smartpage og Optimate

Eksperter fra hhv Optimate og Smartpage vil introducere dig til, hvordan du kan få en webshop på kun 2 uger. De vil bl.a. gennemgå en 'drejebog' så du kan komme i gang med din digitale forretning eller få optimret den du har og få flere kunder.

16. apr 2020
Webinar
Mere info
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik