Events

Fremtidens forretningsmodel er abonnementsbaseret!
Afholdes af Upodi

Succesfulde virksomheder er i fuld gang med at transformere sig fra at være transaktionsbaserede til at skabe tættere relationer til kunderne gennem medlemsklubber og abonnementsordninger. Men hvordan gør man? Vi vil i løbet af et par timer at give dig gode og anvendelige redskaber til at transfor

12. aug 2020
København
Mere info
Retail is Detail - effektiv brug af data
Afholdes af CGI

”Djævelen er i detaljen" siger man, og det gælder i høj grad også i detailhandelen. Her er det afgørende, at hver enkelt butik og hver eneste medarbejder nøjagtigt følger den strategi og de planer, hovedkontoret har lagt. Se hvor nemt det er at dele viden, planlægge aktiviteter og følge op.

20. aug 2020
Webinar
Mere info
SEO-kursus – Basis
Afholdes af Vestjysk Marketing

Få styr på de mest basale krav som søgemaskinerne stiller for at dit website bliver placeret godt i Google. At ligge højt i Google på de søgeord dine kunder bruger, er den bedste og billigste markedsføring din virksomhed kan investere i.

20. aug 2020
Online - webinar
Mere info
SAP Commerce Cloud Helps Brakes to Feed the Nation
Afholdes af Brakes, KPS, and SAP Customer Experience

Brakes is a B2B food delivery service and a leading supplier to the food service sector in the UK. In the light of COVID-19, Brakes decided to directly sell products to consumers using a new B2C channel. Learn how they implemented the new business model in just seven days to address supply shortages

20. aug 2020
Online
Mere info
Facebook-kursus
Afholdes af Vestjysk Marketing

Har du svært ved at knække koden til Facebook? Eller mangler du inspiration til din annoncering? Så tilmeld dig vores Facebook kursus. Her lærer du både om, hvordan du får flere følgere, hvordan du rammer din målgruppe bedst og billigst, samt hvordan du fastholder din målgruppe med remarketing.

25. aug 2020
Online - webinar
Mere info
Webshop StartUp kursus (online)
Afholdes af DanDomain

På vores StartUp kursus får du en introduktion til webshop systemet, så du efterfølgende selv kan arbejde videre med at opbygge din webshop.

26. aug 2020
Hele landet (online)
Mere info
E-Treat
Afholdes af E-Synergi A/S

Vi lancerer E-Treat. Et nyt event, hvor vi vil tage vidensdeling om e-handel i græs- og vandkantshøjde. Vi vil skabe en uformel ramme på Bogø, hvor du kan danne relationer, dele viden og blive inspireret...

28. aug 2020
Bogø By
Mere info
Webinar: Introduktion til TikTok
Afholdes af Videncenter for Digital Handel

TikTok er ét af de hurtigst voksende sociale medier med over 2 mia. downloads og målretter sig særligt det yngre publikum. Til dette webinar med Thomas Bigum kigger vi på det hurtigt voksende kinesiske fænomen, som også har fået ekstra liv under Corona.

1. sep 2020
Online
Mere info
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik