Webinar

Et platformskifte kan styrke din SEO

Tid
20. okt 2020 kl. 10.00-10.45
Sted (Se adresse)
Webinar - online
Pris
Gratis (Medlemmer)
300,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Et platformskifte kan styrke din SEO

Nej, I behøver ikke vinke farvel til jeres stærke SEO-ranking og værdifulde trafik, blot fordi I skifter CMS-platform. Et nyt site betyder ikke nødvendigvis en pinefuld rutschebanetur ned ad en rød SEO-kurve.

Tværtimod kan I, med en ny platform, både bevare jeres eksisterende SEO og endda opnå mange nye muligheder for at forbedre jeres trafik – så længe I sørger for, at migreringen foregår korrekt.


Hvorfor deltage i dette webinar?
I dette webinar, sætter vi fokus på et nicheområde, som ikke skal undervurderes; nemlig hvordan man som virksomhed kan bevare sin synlighed og styrke sin SEO-trafik med en ny CMS-platform.

En virksomheds software skal helst stemme overens med behovene. Som en naturlig følge af vækst og forretningsmæssig udvikling, oplever mange virksomheder, at behovene ændrer sig over tid og et platformskifte kan på et tidspunkt være nødvendigt. Der er heldigvis ingen grund til at frygte et sådan skift. Vi giver jer her et solidt vidensgrundlag, så I kan sørge for, at migreringen til en ny platform gøres rigtigt samt et overblik over de SEO-muligheder, der kan opnås ved en ny platform.

  • Sådan undgår du at falde i SEO-fælden, når I skifter platform
    Med den rette migrering kan I nemt undgå at miste trafik og hårdt SEO-arbejde, fordi I skifter CMS-platform. Vi giver jer det nødvendige indblik i, og gennemgår hvordan, positioner på Google kan bevares så jeres nye moderne webshop ikke går hen og bliver en velbevaret hemmelig.
  • Styrk SEO med en ny platform
    Bliv klogere på, hvordan en ny platform kan give jer større teknisk kontrol og de nyeste muligheder for at sikre endnu bedre placeringer i Google og optimal performance.  Vi giver dig overblikket over de forskellige fordele, du rent faktisk kan opnå ved at skifte til en enterprise CMS-platform.

Hvad får du ud af at deltage?
Vi gør dig klogere på, hvordan I kan forbedre jeres SEO, hvilke muligheder der er i markedet, og afliver frygten for et platformskifte.

Hvem henvender webinaret sig til?
Dette webinar henvender sig til dig, der går med tanker om at skifte platform eller dig, som arbejder for en virksomhed, hvor SEO har stor betydning for jeres daglige omsætning.

Agenda
 
10.00 - Velkommen
v/ FDIH

10.05 - Strategiske overvejelser i forbindelse med SEO og skift af platform
v/ Morten Dybdal, Director of Business Development, Novataris

10.10 - Teknisk gennemgang – migrering og nye SEO-muligheder
v/ Mikael Nordgren, Partner og administrerende direktør, Novataris

10.30 - Hvem har egentlig ansvaret for, at I ikke mister alt jeres SEO I forbindelse med et nyt site?
v/ Morten Dybdal, Director of Business Development, Novataris

10.35 - Q&A og opsummering

10.45 - Tak for i dag

 

Om oplægsholderne:

Mikael Nordgren er partner og administrerende direktør i Novataris, et IT-konsulenthus, der leverer skræddersyede IT-løsninger baseret på en dybdegående forståelse af kundernes forretning og unikke behov samt forståelig kommunikation i øjenhøjde. Mikael er ekspert i projektledelse, teknisk arkitektur og at skabe en tæt samt tillidsfuld relation til kunderne. Han har med stor succes gennem årene styret mange komplekse og omfattende IT-projekter for fx. Telenor, Samsøe Samsøe, Homemate, SKAT, CBB, DR osv.

Morten Dybdal er Director of Business Development i Novataris. Hans mange års erfaring indenfor IT og forretningsudvikling gør ham ekspert i at hjælpe virksomheder med at opnå det fulde overblik over deres muligheder, når det kommer til at udnytte teknologien til at drive deres forretning fremad. Morten hjælper til daglig virksomheder med at tage højde for skalering, økonomi, implementering, den rigtige arkitektur, krav og prioritering af disse og skaber et overblik, så de forretningsansvarlige kan træffe gode beslutninger, selvom der tales om komplekse IT-løsninger.

 

FDIH-webinar – sådan foregår det:

  1. Tilmeld dig her på siden
  2. På dagen for webinaret modtager du et link pr. mail. Linket modtager du min. 30 min før webinaret starter - så du kan logge ind i god tid. Hvis du mod forventning ikke modtager mailen, så tjek evt. dit spamfilter.
  3. Hvis du oplever problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte Birgitte på tlf. 24970258 /mail bwj@fdih.dk.

Samarbejdspartner

0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Priser

Dansk Erhverv medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

300,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 20. oktober 2020 kl. 08.30

Webinar - online

Webinar - online
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik