Webinar

SEO-strategi 2020: Styrk din position på Google - (online)

Tid
23. apr 2020 kl. 10.00-11.15
Sted (Se adresse)
Webinar - Hele landet
Pris
Gratis (Medlemmer)
300,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

SEO-strategi 2020: Styrk din position på Google

Hvis din virksomhed skal vinde kunderne og klare sig i konkurrencen, skal søgemaskineoptimering prioriteres som en central del af din digitale e-handelsstrategi.

SEO er en langsigtet strategi og på dette webinar sætter vi, i samarbejde med Inbound CPH, fokus på de essentielle SEO-initiativer man skal have i centrum for at opnå gode positioner på Google.

Ifølge FDIH's undersøgelse starter 8 ud af 10 danskere et planlagt køb med at søge informationer på Google, og i 2019 omsatte den samlede danske onlinehandel for 146 milliarder kr. ifølge Dansk Erhverv. Danskerne søger over 8 millioner gange på Google – hver eneste dag.

På webinaret giver vi dig konkrete tal for e-handelvirksomheder baseret på data fra 122 mio. besøg på forskellige danske virksomheders websites. Derudover giver vi dig en strategisk forståelse for Google som salgskanal og klæder dig på til at definere retning og rammer for din SEO-strategi.

Webinaret er målrettet ledere og beslutningstagere i e-handel- og B2C-virksomheder, og derfor vil der kun være begrænset fokus på det operationelle.

I forlængelse af webinaret tilbyder vi dig en gratis analyse, som kan vise dit vækstpotentiale i form af salg og leads ved realisering af en målrettet SEO-strategi.

Om oplægsholderen

Henning Madsen har arbejdet strategisk med SEO for en række af de største danske og internationale virksomheder og organisationer gennem 20 år. Han er kendt for at formidle kompleksiteten af SEO på en simpel, energisk og humoristisk måde og går i folkemunde under navnet SEO-Henning.

Om InboundCPH

InboundCPH er et af Danmarks førende search-bureauer med speciale i søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads (SEM) og konverteringsoptimering (CRO). Vi samarbejder med digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Lauritz.com, Alm. Brand, Codan, AlfaPeople, Sundhed.dk og Atea.

Vi arbejder ud fra en præmis om, at succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og bureau. Derfor er gode relationer afgørende og noget af det, vi vægter allerhøjest. Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går ind i jeres forretning med liv og sjæl.

Med faglig stolthed og passioneret håndværk har vi gennem 20 år arbejdet med ét mål for øje: at sikre vores kunder – store som små – i hele landet succes på både den korte og den lange bane gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier.FDIH-webinar – sådan foregår det:

  1. Tilmeld dig her
  2. Du modtager et link pr mail, min. 30 min før webinaret starter - så du kan logge ind i god tid.
    Hvis du mod forventning ikke modtager mailen, så tjek dit spamfilter eller find linket her på siden.
  3. Hvis du oplever problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte Andrea på tlf. 7225 5612/mail asp@fdih.dk. Så vil hun efter bedste evne guide dig ind i webinaret.

Deltag i webinaret her.

Samarbejdspartner

Program

10.00
Velkommen
v/ FDIH
10.05
Indsigt: SEO som vækstmotor
v/ Henning Madsen, Head of SEO, InboundCPH
Vi giver dig forståelse for, hvorfor søgemaskineoptimering (SEO) er forretningskritisk – med afsæt i ny viden om indkøbernes og forbrugernes onlineadfærd. I forlængelse heraf stiller vi skarpt på de fire indsatsområder, du som leder skal prioritere for at få succes med SEO.
10.45
SEO-business case
v/ Henning Madsen, Head of SEO, InboundCPH
Med afsæt i en konkret case viser vi, hvordan du foretager en realistisk vurdering af din virksomheds markedsposition på Google. I forlængelse heraf præsenterer vi en analysemodel, som kan vise dit vækstpotentiale og rentabiliteten ved en målrettet SEO-strategi.
11.00
Afrunding og spørgsmål
Efter webinaret har du mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål, som vi ikke har afdækket på webinaret.
11.15
Tak for i dag
Tilmeldingen lukker om
0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Priser

FDIH medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

300,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 23. april 2020 kl. 08.30

Webinar - Hele landet

Online
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik