Webinar

Lær at forudse din egen fremtid med Anne Skare Nielsen - (online)

Tid
29. maj 2020 kl. 10.00-11.30
Sted (Se adresse)
Webinar - Hele landet
Pris
Gratis (Medlemmer)
300,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Lær at forudse din egen fremtid med Anne Skare Nielsen

Det er faktisk ikke spor svært. Du kan sagtens vække din fremtidssans, og det kan Anne lære dig.

Se eller gense webinaret her:

 

Der er gang i den for tiden, og derfor mener fremtidsforsker og fan af FDIH, Anne Skare Nielsen, at du skal lære at forudse din egen fremtid.

Alt kan lade sig gøre,” siger Anne og fortsætter; ”men derfor er man nødt til at være på tæerne og som virksomhed finde sit eget fokus. Så mit bedste råd er, at man investerer i sin egen fremtidssans. Man skal simpelthen lære at forudse sin egen fremtid, for det, der virker for din nabo, virker ikke for dig. Du skal finde din egen vej. Den er til gengæld ret åben.

På dette webinar vil Anne Skare Nielsen dele ud af tips og tricks til, at du kan forudse din egen fremtid. Mærker du også, at meget er på spil for dig, at der er ting, der skal rykkes på, men du mangler overblik og et los i komfortzonen? Det kan du få her. For coronakrisen har i den grad gjort det højaktuelt at kunne forudse sin egen fremtid som e-handler i en tid, hvor alt er vendt på hovedet, en statsminister anbefaler landets borgere at handle ind online og store dele af Danmark er lukket ned. Men der kommer også en tid efter coronakrisen, og den kan du lære selv at forudse, når du vækker din egen fremtidssans. Det kan du lære meget mere om efter webinaret, hvis du klikker ind på fremtidssans.dk.

”For at gøre det kort og enkelt, så skal detailbutikker være brumbasser. Alt kan lade sig gøre lige nu, og alt er til rådighed. Fremtiden har aldrig været rigere - og den venter bare på at vi kommer,” fortæller Anne Skare Nielsen. 

Anne er kendt som en ivrig debattør og har med udgangspunkt i sin uddannelse som biolog og kandidat i statskundskab udviklet en helt usædvanlig sans for fremtiden, som gør hende til en af de bedste fremtidsforskere, vi har set. Og nej, hun har ikke en glaskugle, men derimod præcis de værktøjer, der skal til for at se den – ja, fremtiden. Du kan læse meget mere om Anne ved at klikke her

 

FDIH-webinar – sådan foregår det:

  1. Tilmeld dig her på siden
  2. På dagen for webinaret modtager et link pr mail, min. 30 min før webinaret starter - så du kan logge ind i god tid. Hvis du mod forventning ikke modtager mailen, så tjek dit spamfilter eller find linket her på siden.
  3. Hvis du oplever problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte Birgitte på tlf. 24970258/mail bwj@fdih.dk

Program

10.00
Velkomst
v/FDIH
10.05
Status på dansk e-handel i coronakrisen og tanker om fremtiden
v/ Niels Ralund, adm. direktør, FDIH
10.10
Lær at forudse din egen fremtid
v/ Anne Skare Nielsen, fremtidsforsker, Universal Furturist
• Fremtidssans på 5 minutter: sådan gør du det til en vane at være visionær
• Strategi og vision skal du kunne justere hurtigt og løbende - sådan gør du.
• Q&A og kortere refleksionspauser over din egen fremtidssans lægges ind løbende
11.25
Let opsummering og tak for i dag
Tilmeldingen lukker om
0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Priser

Dansk Erhverv medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

300,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 29. maj 2020 kl. 08.30

Webinar - Hele landet

Online
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik