Webinar

Fingeren på pulsen - de største trends inden for forbrugeradfærd - (online)

Tid
4. sep 2020 kl. 10.00-11.00
Sted (Se adresse)
Webinar - online
Pris
Gratis (Medlemmer)
300,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Trendstudiet PULSE går tæt på de største trends inden for forbrugeradfærd

For 12. år i træk præsenterer bureaugruppen Dentsu Aegis Network deres trendstudie PULSE. Med PULSE fører Dentsu dig ind i  de største trends inden for forbrugeradfærd, medier, marketing og teknologi.

Vi ser, at medie- og marketinglandskabet i disse år ændrer sig hurtigere end nogensinde før, og derfor tager PULSE afsæt i, hvad globale marketingledere peger på som de største muligheder og udfordringer i markedet nu og fremadrettet. Corona-perioden bliver naturligvis også taget med i betragtning, ligesom den kommende økonomiske periode påvirker forbrugeradfærden.


Dagens program er spækket med spændende trends, cases og perspektiver på den måde, vi skal drive marketing i 2021.

Så tilmeld dig webinaret og få et indblik i, hvordan du imødekommer fremtidens udfordringer i et praktisk marketingperspektiv, som du aktivt kan anvende i dine 2021-planer.

Oplægsholder:
Julie Daugaard er Strategy Director hos Dentsu Aegis Network i Aarhus. Her arbejder hun med at rådgive virksomheder inden for strategisk kommunikation, brandpositionering og markedsføring – rådgivning med afsæt i dybe indsigter om målgrupper, markedsudvikling, konkurrenter og trends.

Dentsu Aegis Network er en international bureaugruppe, der i Danmark består af mediebureauerne Carat og Vizeum, search bureauet iProspect, det digitale udviklingsbureau isobar og eventbureauet MKTG.


FDIH-webinar – sådan foregår det:

  1. Tilmeld dig her på siden
  2. På dagen for webinaret modtager du et link pr. mail. Linket modtager du min. 30 min før webinaret starter - så du kan logge ind i god tid. Hvis du mod forventning ikke modtager mailen, så tjek evt. dit spamfilter.
  3. Hvis du oplever problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte Andrea på tlf. 7225 5612/mail asp@fdih.dk.
Tilmeldingen lukker om
28 dage 4 timer 55 min 42 sek

Priser

FDIH medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

300,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 4. september 2020 kl. 08.30

Webinar - online

Webinar - online
Danmark
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik