Webinar

Fingeren på pulsen - de største trends inden for forbrugeradfærd - (online)

Tid
4. sep 2020 kl. 10.00-11.00
Sted (Se adresse)
Webinar - online
Pris
Gratis (Medlemmer)
300,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Trendstudiet PULSE går tæt på de største trends inden for forbrugeradfærd

For 12. år i træk præsenterer bureaugruppen Dentsu Aegis Network deres trendstudie PULSE. Med PULSE fører Dentsu dig ind i  de største trends inden for forbrugeradfærd, medier, marketing og teknologi.

TRENDSTUDIET PULSE GÅR TÆT PÅ DE STØRSTE TRENDS INDEN FOR FORBRUGERADFÆRD
Vi ser, at medie- og marketinglandskabet i disse år ændrer sig hurtigere end nogensinde før, og derfor tager PULSE afsæt i, hvad globale marketingledere peger på som de største muligheder og udfordringer i markedet nu og fremadrettet. Derudover, kan vi ikke snakke om forbrugeradfærd i 2020, uden at berøre Corona-pandemien, der har vendt op og ned på forbrugernes hverdag og skubbet til vores vante forbrugsmønstre. Det har udfordret virksomheder og brands, der fra én til én anden har skulle forholde sig til en ny virkelighed, men samtidigt har det skabt nye muligheder for at blive relevant hos forbrugerne.


Dagens program er spækket med spændende trends, cases og perspektiver på den måde, vi skal drive marketing i 2021.

Så tilmeld dig webinaret og få et indblik i, hvordan du imødekommer fremtidens udfordringer i et praktisk marketingperspektiv, som du aktivt kan anvende i dine 2021-planer.

Oplægsholder:

Mads Kistrup Jørgensen er Business and Consumer Insights Manager hos Dentsu Aegis Network i Aarhus. Her arbejder han med rådgive virksomheder indenfor digital forretningsudvikling og brandpositionering – rådgivning med afsæt i dybe indsigter om målgrupper, markedsudvikling, konkurrenter og trends.Dentsu Aegis Network er en international bureaugruppe, der i Danmark består af mediebureauerne Carat og Vizeum, search bureauet iProspect, det digitale udviklingsbureau isobar og eventbureauet MKTG.


FDIH-webinar – sådan foregår det:

  1. Tilmeld dig her på siden
  2. På dagen for webinaret modtager du et link pr. mail. Linket modtager du min. 30 min før webinaret starter - så du kan logge ind i god tid. Hvis du mod forventning ikke modtager mailen, så tjek evt. dit spamfilter.
  3. Hvis du oplever problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte Pernille på tlf. 7225 5606/mail pet@fdih.dk.
Tilmeldingen lukker om
0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Priser

Dansk Erhverv medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

300,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 4. september 2020 kl. 08.30

Webinar - online

Webinar - online
Danmark
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik