Seminar

E-commerce 2020: de hotteste trends & tendenser

Tid
21. apr 2020 kl. 12.30-16.00
Sted (Se adresse)
GUESTapart, Aarhus N
Pris
Gratis (Medlemmer)
600,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

De hotteste trends & tendenser i E-commerce

Seminaret, der sidste år trak et rekordstort antal deltagere, er tilbage med spritnye trends fra udlandet og sølvvinderen fra ’Bedste e-handelscase ved E-handelsprisen 2019’!

I et e-handelsmarked i konstant udvikling sættes der hele tiden nye standarder for, hvordan I som e-handlere skal agere for at følge med udviklingen og ikke mindst konkurrenterne. Specielt er forbrugernes konstante bevægelse på tværs af platforme, hvor involverende og værdiskabende kundeoplevelser er med til at fange forbrugernes gunst, på alles læber.    

Men hvad forventer onlineforbrugerne, og hvilke trends og tendenser bliver toneangivende og kommer til at sætte e-handelsstandarden i 2020?

Det stiller FDIH sammen med et af Danmarks førende e-handelshuse, Hesehus A/S, skarpt på til dette seminar, hvor I får serveret de hotteste guldkorn for 2020-udgaverne af verdens største retailkonference NRF Retails BIG Show i New York og verdens største e-handelskonference Shoptalk i Las Vegas. Og så disker vi op med en sand e-commerce treat i form af hands-on erfaring fra BabySam, der med en ambitiøs e-handelsstrategi har skabt markant onlinesucces.

De 10 vigtigste trends fra Shoptalk

Med udgangspunkt i de 10 mest toneangivende e-handelstrends fra årets Shoptalk, der løber af stablen i Las Vegas til marts, sætter Lars Hedal, adm. direktør hos Hesehus, spotlight på fremtidens e-commerce. I får bl.a. indsigt i de nyeste teknologier og features, der kommer til at præge branchen, hvordan I bedst sikrer den optimale kunderejse online, og hvad I som e-handlere skal have særligt fokus på, hvis I vil være på forkant med udviklingen og stå distancen i et konkurrencepræget marked.

De hotteste tendenser fra the Big Apple

Verdens største retailkonference NRF Retail’s Big Show samler intet mindre end 400 commerce-eksperter, der i løbet af konferencens tre dage præsenterer tidens hotteste trends og tendenser inden for detail og e-handel for mere end 38.000 deltagere. Hesehus’ direktør for leverance og udvikling, Mette Reinholt Mortensen, er igen i år blandt deltagerne, og til seminaret tager hun jer igennem de nyeste forbrugertendenser og de vigtigste detailtrends fra konferencen. Fra sin storetour rundt i New York krydrer Mette også indlægget med nytænkende og anderledes butikskoncepter, der er med til at sætte den nye e-handels- og forbrugerstandard. 

Ny ambitiøs e-handelsløsning skaber onlinevækst på 113%

Den suverænt største spiller på det danske marked for baby- og børneudstyr, BabySam, har med en ambitiøs strategi og målrettede investeringer skabt markant onlinesucces med deres nye totalløsning, der bl.a. det første år resulterede i en onlinevækst på 113% og en stigning i konverteringsraten på hele 44%. Resultaterne blev også bemærket og hædret til E-handelsprisen, hvor BabySam vandt sølv, og I har nu mulighed for at suge til jer, når Kenneth Willenbrack Nørgaard, CEO hos BabySam, tager jer med på BabySams omnichannelrejse og giver jer et indblik i strategien bag og eksekveringen af den nye løsning samt overvejelserne før, under og efter lancering. Kenneth løfter også sløret for de næste skridt i BabySams omnichannelrejse og must-win battles for 2020.   

Seminaret afholdes også i København den 23. april.
Læs mere her 
  

Samarbejdspartner

Program

12.30
Registrering
13.00
Velkommmen
v/ FDIH og Hesehus
13.05
De 10 vigtigste trends fra Shoptalk, verdens største e-commercekonference
v/ Lars Hedal, adm. direktør, Hesehus A/S
13.50
Pause
14.00
De hotteste tendenser fra the Big Apple
v/ Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling, Hesehus A/S
14.45
Pause
Kaffe og kage
15.00
Ny ambitiøs e-handelsløsning skaber onlinevækst på 113%
v/ Kenneth Willenbrack Nørgaard, CEO, BabySam A/S
15.45
Spørgsmål og afrunding
16.00
Tak for i dag
Tilmeldingen lukker om
61 dage 9 timer 43 min 46 sek

Priser

FDIH medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

600,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 20. april 2020 kl. 12.00

GUESTapart, Aarhus N

Tueager 5
8200 Aarhus N
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik