Seminar

Danmarks bedste webshops

Tid
15. maj 2019 kl. 13.00-16.30
Sted (Se adresse)
Børsen, København K
Pris
Gratis (Medlemmer)
600,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Mød talenterne bag de nominerede til E-handelsprisen 2019

Til E-handelsprisen fejrer vi hvert år de allerbedste indenfor e-handel i Danmark. På dette seminar får du en unik mulighed for at opleve 5 af de nominerede til en E-handelspris i 2019.

Denne eftermiddag vil udvalgte finalister, fra konkurrencen om en E-handelspris, præsentere den case som gjorde, at de blev nomineret til en E-handelspris i 2019. 

Hver af de 5 finalister får 30 min. til at præsentere deres case, deres resultater og deres bud på, hvad fremtiden bringer. 
På kort tid vil du blive inspireret med ideer fra nogle af landets bedste og skarpeste e-handelsvirksomheder.

Kom med til en sjov, idérig og innovativ e-handelseftermiddag. Find din favorit blandt finalisterne og tag hjem med masser af ny inspiration til, hvordan I kan udvikle jeres forretning. Vi glæder os til at byde indenfor i lokalerne her i Børsen.


Bosat vest for Storebælt? Fortvivl ikke, vi kommer også til Aarhus. Det bliver den 9. maj. Læs mere her.  


E-handelsprisen 2019
Den store FDIH prisfest E-handelsprisen løber af stablen torsdag den 23. maj 2019 og alle finalisterne er fundet. 
Læs mere her. 

Samarbejdspartnere

Program

13.00
Velkomst
v/ FDIH
13.10
Case 1: Vertica "Hørkram 2.0"
v/ Jeppe Hansen, adm. direktør & partner, Vertica
Vertica er med deres Hørkram case nomineret i kategorien Bedste e-handelscase - webbureau og andre leverandører

Hos Hørkram drives en af Danmarks største B2B webshops fortsat med stor succes. Lanceringen af den nye e-handelsløsning i 2017/2018 kaster stadig omsætningsrekorder af sig – og i dag står webshoppen for 88% af den samlede omsætning. Udvidelsen med bl.a. leverandørannoncering og en avanceret salgsmotor har genereret store vækstrater. Den nye platform understøtter desuden, at Hørkrams andre markeder kan have en selvstændig webshop. Hørkram er dermed i stand til at vokse og udbygge sin position i en konkurrencepræget branche, både i Danmark og internationalt.
13.40
Case 2: Shapingnewtomorrow.dk
v/ Christoffer Bak, Produkt- og Salgsdirektør, Shaping New Tomorrow, Shaping New Tomorrow
Ideen med Shaping New Tomorrow er at skabe klassisk herretøj med et unikt fokus på komfort. Bag virksomheden, som består af både e-handel og fysiske butikker, står 3 unge iværksættere og barndomsvenner, som satte sig for at ændre på den måde, vi tænker tøj på. Som Kasper fra Shaping New Tomorrow siger: ”Vi brænder for at skabe den bedste kunderejse og konstant udfordre grænserne for hvad der er muligt indenfor e-handel.  Vi vil skabe en online oplevelse, der overstiger kundernes forventningerne - hver gang”.
P.t. arbejdes der på højtryk med udvide online forretningen til både Tyskland og Sverige med flere lande i pipelinen.
14.10
Pause
14.30
Case 3: Raptor
v/ Kenneth Boll, CEO , Raptor Services A/S
Raptor er nomineret i kategorien Bedste e-handelsværktøj

Raptor Services A/S har skabt en markedsledende service indenfor personaliserings- og anbefalingsværktøjer. Raptor genkender, indsamler og analyserer data for hver enkelt besøgende og forstår dennes adfærd og præferencer på tværs af platforme. På baggrund af denne data, leverer Raptor anbefalinger og personaliseret indhold som er med til at øge en lang række KPI’er: Konverteringsrate, kurvstørrelse, omsætning pr. besøgende osv. Raptor anvendes i dag af mere end 800+ kunder, fordelt på 40+ lande. Raptors kunder tæller bl.a. Bog&idé, Damstahl, Jysk, nemlig.com, Proshop, Sport24, TUI og Zizzi
15.00
Case 4: carlsbergonline.dk
v/ Mie Bilberg, Head of Online Sales, Carlsberg Danmark A/S, Carlsberg Online
carlsbergonline.dk er nomineret i kategorien Bedste B2B virksomhed

Carlsberg lancerede Carlsbergonline.dk i 2018. En online B2B salgskanal i 6 Vesteuropæiske lande. Udover at tilbyde B2B kunderne ordreafgivelse døgnet rundt, fungerer webshoppen også som et videncenter, hvor kunderne kan få anbefalinger, uddannelse, personaliserede budskaber og relevante indsigter. Webshoppen står allerede for 40% af B2B salget i Danmark. Som Mie fra Carlsberg udtaler: ”Vi er i gang med at introducere og løfte e-commerce barren for en hel ny industri og den danske afdeling er foregangsland for øvrige markeder. Med carlsbergonline.dk leverer Carlsberg den foretrukne handelsplatform til den næste generation af restaurantejere.
15.30
Case 5: Spiir
v/ Rune Krogh Kallehauge, Pressechef og Christie Holm Kristensen, CMO, Spiir
Spiir er nomineret i kategorien Bedste App

Spiir er en intelligent penge-app, som gør det muligt for brugerne at leve det liv de drømmer om, med de penge de har. Gennem simple og sjove kort bliver brugerne gjort økonomisk bevidste. Som Rune fra Spiir udtaler: ”Med Spiir har vi skabt en platform der appellerer til unge og taler i øjenhøjde med dem om deres penge - uden de tunge privatøkonomiske termer. Vi har skabt en af Danmarks absolut største app succeser, en platform som i dag har mere end 300.000 brugere”.
I gennemsnit sparer en bruger af Spiir appen 10% af det samlede forbrug efter 3 måneders brug af appen.
16.00
Afrunding og networking
Tilmeldingen lukker om
0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Priser

FDIH medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

600,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 14. maj 2019 kl. 12.00

Børsen, København K

Slotsholmsgade 1
1217 København K
Danmark
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik