Seminar

Sådan når du i mål med dit e-handelsprojekt

Tid
12. jun 2018 kl. 08.30-11.30
Sted (Se adresse)
IT-Universitetet, København
Pris
Gratis (Medlemmer)
600,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Viden, inspiration og konkrete redskaber

Hvilke strategiske overvejelser bør du gøre dig i forbindelse med opstarten af dit e-handelsprojekt, hvilke kompetencer og værktøjer er nødvendige, og hvilke organisatoriske udfordringer møder du? Lad dig inspirere af en række eksempler fra kunder som fx Faisto (Lemvigh-Müller), B&O Play og Georg Jensen.

I 2017 etablerede den hæderkronede, danske grossistvirksomhed Lemvigh-Müller en BtC-del af deres forretning ved navn Faisto. Faisto er en ren online e-commerce forretning, der henvender sig til BtC markedet og tilbyder et bredt sortiment inden for blandt andet værktøj, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr. Projektet med at etablere forretningsgrundlaget for Faisto er omfattende og ambitiøst - ifølge FDIH’s E-handelsanalyse 2017 omsatte danskerne for 115 mia. kr. på nettet sidste år, og heraf stod kategorien ”Bolig og Have” for 9 % af omsætningen. Og der er allerede etablerede spillere på det marked.


Vi glæder os til at byde velkommen til Mads Vangkilde, Adm. Direktør i Faisto, som vil fortælle historien om Faisto og deres arbejde med at bygge en rentabel og konkurrencedygtig e-handelsforretning. Fundamentet for forretningsmodellen er data – indhentning, bearbejdning og brug – og det skete i en tid, hvor GDPR-forordningen fyldte enormt i det danske landskab.
Som indledning på dagen sætter Kommunikationschef hos FDIH, Henrik Theil, rammen for dagen med en opsummering af de vigtigste trends og tendenser på det danske marked for online handel.


Afslutningsvis vil Klaus Petersen gennemgå de fem vigtigste, perspektiver på e-handel, som konsulenthuset Alpha Solutions oplever i arbejdet med sine kunder. Her bliver vi konkrete og kommer blandt andet til at tale om personalisering (som ifølge Forbes er én af de afgørende faktorer for at lykkes med at optimere dit online salg), dynamic search, integration af data på tværs af kanaler og meget mere.

 

Det får du med hjem:
1. En opdatering på de vigtigste udfordringer og muligheder, som I kan stå overfor netop nu
2. Inspiration fra nogle af de mest spændende e-handelsprojekter i Danmark i disse år
3. Konkrete tips og redskaber til din online forretning

 

Målgruppe

Seminaret henvender sig til ledere og beslutningstagere inden for BtB og BtC, som ønsker viden og konkrete redskaber til at sikre en rentabel e-handelsforretning. Din titel kunne fx indeholde noget med e-Commerce, digitalt salg eller digital marketing, men alle, som interesserer sig for e-handel og digital marketing i bred forstand, vil gå hjem fra seminaret med ny inspiration til den daglige forretning.


Hvem står bag?

Seminaret afholdes i samarbejde mellem FDIH, Sitecore og Alpha Solutions. De tre har det til fælles, at de arbejder professionelt med e-handel hver dag, fra tre forskellige vinkler. Sitecore er en dansk virksomhed med rødderne dybt plantet i digital kommunikation og e-handel og en af verdens førende platforme til at levere relevant og vedkommende online kommunikation på tværs af kanaler. Alpha Solutions er en af de førende konsulenthuse i Danmark inden for e-handel med dybe kompetencer i rådgivning omkring teknologi, organisation og proceshåndtering i e-handelsprojekter.

Samarbejdspartnere

Program

08.30
Ankomst og kaffe
09.00
De vigtigste trends og tendenser på det danske marked for online handel
v/ Henrik Theil, Public Affairs & Kommunikationschef, FDIH
09.30
Sådan bygger Faisto en rentabel og konkurrencedygtig e-handelsforretning – baseret på data
v/ Mads Vangkilde, Adm. Direktør & Ph.D., Faisto
10.30
Pause
10.45
Konkret og praktisk: fem perspektiver på e-handel
v/ Klaus Petersen, Medstifter & Partner, Alpha Solutions
11.30
Afrunding og spørgsmål

Priser

FDIH medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

600,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 11. juni 2018 kl. 12.00

København

IT-Universitetet, København

Rued Langgaards Vej 7
2300 København
Danmark

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.