Prisfest

E-handelsprisen 2021

Tid
20. maj 2021 kl. 16.30-00.00
Sted
Følger snarest

Indstilling af virksomheder og ansøgning til Indstillingsudvalget er åben nu. Tilmelding til prisfesten samt billetpris følger.

E-HANDELSPRISEN HYLDER DANMARKS DYGTIGSTE E-HANDLERE

Dansk e-handel hylder de absolut bedste e-handlere til årets helt store brag af en Prisfest den 20. maj 2021. Indstil din favorit til en E-handelspris 2021 allerede i dag, måske er din favorit din egen virksomhed? Det står dig også frit for at indstille din yndlings netbutik eller din irriterende dygtige konkurrent.

Vi glæder os til 2021, hvor E-handelsprisen endnu en gang løber af stablen. Uanset om prisfesten bliver digital eller i fysisk form, så er det en aften hvor vi sammen fejrer e-handelsbranchen til den helt store guldmedalje! Aftenens højdepunkt er naturligvis kåringerne af alle vinderne og ikke mindst kåringen af vinderen af Guldprisen. Udover prisoverrækkelserne, så er Prisfesten også årets helt store fest indenfor e-handelsbranchen - en aften man ikke må gå glip af. Læs alt om E-handelsprisen i undermenuerne ovenfor og husk at indstille alle dine favorit e-handlere til en E-handelspris.

Der er 11 kategorier i E-handelsprisen 2021 + Guldprisen

Har I fortjent at vinde i 2021?
Til og med den 14. januar et det muligt at indstille den eller de virksomhed(er), som du synes gør det aller bedst i den danske e-handelsbranche. Indsend din indstilling i dag

Indstillingsudvalget
I 2020 vurderede indstillingsudvalgene samlet set 684 indstillinger fra den danske e-handelselite. Og apropos Indstillingsudvalg: Har du solid erfaring med e-handel og kunne du tænke dig at tage del i den vigtige udvælgelse, så kan du lige nu ansøge om en plads i indstillingsudvalget. Deadline for din ansøgning er den 13. december 2020. 

Billetsalget til Prisfesten starter snart.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik