Tid
12. nov 2020 kl. 16.30 - 13. nov 2020 kl. 01.00
Sted (Se adresse)
Øksnehallen, København V
Pris
1.500,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
2.800,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Juridisk tjek

Jurydagen

De nominerede virksomheder bliver inviteret til jurydagen den 7. september 2020, hvor de skal præsentere netop deres virksomhed eller case. Der er 5 nominerede i hver priskategori, der får denne gyldne chance for at præsentere, men også for at blive stillet uddybende spørgsmål til netop deres virksomhed. Juryen består af e-handlere, der hver især har en omfattende erfaring med e-handel, og velforberedte til jurydagen sidder de klar med skarpe spørgsmål. Det er på ingen måde tilfældigt, hvem der vinder en e-handelspris. 


Juridisk tjek af finalisterne

Inden jurydagen foretager Advokatfirmaet Bugge Valentin et juridisk tjek af de nominerede virksomheders hjemmesider. Det juridiske tjek vil være begrænset til en undersøgelse af, om der kan konstateres væsentlige mangler eller overtrædelser af lovgivningens krav. Bugge Valentin vil navnlig se på: 

  • Om oplysningskravene i e-handelslovens § 7 overholdes. (Dvs. om virksomhedens navn, fysiske adresse, e-postadresse og cvr. nummer oplyses samlet på forsiden eller højst et klik fra forsiden)
  • At permissions til markedsføring lever op til markedsføringslovens krav,
  • Om markedsføringen indeholder åbenbart vildledende oplysninger,
  • Om der er nedsættende omtale af konkurrenter,
  • At der er en privatlivspolitik, og at der tydeligt henvises til privatlivspolitikken, når der indhentes personoplysninger. Det undersøges, om privatlivspolitikken er meget mangelfuld
  • Om eventuelle samtykker til behandling af personoplysninger lever op til kravene til et samtykke
  • Om der indhentes et aktivt samtykke til cookies; om oplysningspligten er opfyldt, og hvorvidt cookiepolitikken er meget mangelfuld
  • Eksistensen af handelsbetingelser, og i givet fald om de er meget mangelfulde

Bugge Valentin kan bede om at få test log-in til de nomineredes hjemmesider, hvis det er relevant/nødvendigt for at foretage det juridiske tjek. Derudover har Bugge Valentin modtaget telefonnumre til de nominerede, så de kan ringe til dem, hvis de har uddybende spørgsmål. Alt i alt munder arbejdet ud i en juridisk vurdering af, hvorvidt virksomheden lever op til lovgivningen.


Hvad bruges det juridiske tjek til?

Resultatet af det juridiske tjek videregives til medlemmerne af juryen, inden jurydagen den 7. september. Væsentlige mangler fundet i det juridiske tjek kan få indflydelse på, om virksomheden kan vinde en e-handelspris. 

Efter uddeling af E-handelspriserne den 12. november 2020 får de nominerede virksomheder tilsendt resultatet af det juridiske tjek foretaget af Bugge Valentin. Vi håber at deltagelsen i konkurrencen om en e-handelspris hermed også får juridisk værdi for de nominerede.

Har du spørgsmål af juridisk karakter er du altid velkommen til at kontakte vores jurist i FDIH Tina Morell Nielsen på tlf. 7225 5609/60821226 eller tmn@fdih.dk.

Køb billet til årets helt store brag af en fest inden
48 dage 3 timer 26 min 4 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik