Prisfest

E-handelsprisen 2020 - (offline)

Tid
14. maj 2020 kl. 16.30 - 15. maj 2020 kl. 01.00
Sted (Se adresse)
Øksnehallen, København V
Pris
1.500,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
2.800,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Jorden rundt på én aften

I 1873 udkom Jules Vernes verdensberømte roman, ”Jorden rundt på 80 dage”. I romanen begiver den eventyrlystne Phileas Fogg sig ud på sit livs rejse: han skal nå rundt om jorden på 80 dage.

Heldigvis bevæger e-handelsbranchen sig så hurtigt, at 80 dage ikke er nødvendigt for at nå verden rundt – vi kan gøre det på én enkelt aften. Vi lader luftballonen og kammertjeneren blive hjemme og ruller den røde løber ud i Kødbyen. Aftenens gæster er inviteret på noget af en rundrejse, når FDIH torsdag den 14. maj 2020 slår Øksnehallens døre op til årets største begivenhed: E-handelsprisen 2020.

Kompasset er indstillet, og kursen er sat mod et brag af en prisfest – er andet overhovedet muligt, når vi sammen skal kåre og fejre Danmarks allerdygtigste e-handlere?

Vær med som rejsekammerat, når de dygtigste e-handlere bliver hædret for deres meritter i 2019.

Aftenen byder på faglige inputs og trends fra hele jorden. Så om du allerede driver e-handel ude i den store, vide verden, om du overvejer at angribe et nyt marked, eller om du bare er interesseret i at få en finger på pulsen, så er E-handelsprisen 2020 dér hvor du skal være!

Allez, vamos og andiamo! Billetsalget til ”Jorden rundt på en aften” er startet, så book billetter til dig og dine kolleger i dag og vær med, når FDIH tager jer med på en jordomrejse, hvor underholdningen vil krydse grænser, drinksene er tax-free og aftenens menu bliver all-inclusive. 


Mød 5 af finalisterne forud for Prisfesten

Vil du gerne vide mere om finalisterne? Så book billet til seminaret "Danmarks Bedste E-handlere", hvor du kan møde og blive inspireret af 5 af finalisterne til E-handelsprisen. Eventet vil både finde sted i Aarhus den 6. maj og i København den 5. maj.

 

Hvordan findes årets vindere?

Planlægningen til dette års E-handelspris er i fuld sving, og rejsefeberen har allerede lagt sig – kan du heller ikke vente? Du kan allerede nu se, hvordan processen med E-handelsprisen 2020 foregår.

- Hør Niels Ralund fortælle om processen i 1. runde: 

- Hør Niels Ralund fortælle om processen i 2. runde: 

- Hør Niels Ralund fortælle om den afgørende Jurydag 2019:

 

Køb billet til årets helt store brag af en fest inden
34 dage 13 timer 38 min 8 sek

Guldpartner

Sølvpartner

Bronzepartner

Priser

FDIH medlemmer
Ikke-medlemmer

1.500,- kr. ekskl. moms

2.800,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 10. maj 2020 kl. 18.00

Vi ses til et brag af en fest!

Øksnehallen, København V

Halmtorvet 11
1700 København V
Danmark
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik